Barion Pixel

Optimális bőrápolási rutin és termékajánló, ha száraz a bőröd

Optimális bőrápolási rutin és termékajánló, ha száraz a bőröd 564 744 AZ ARCÁPOLÁS MŰVÉSZETE

TÖKÉLETES ARCÁPOLÁS: lépésről lépésre a hibátlan bőrért, bőrápolási rutin – a helyes sorrend számít

A megfelelő ápolás és a termékek használatának sorrendje elengedhetetlen a kozmetikai termékek bőrön való maximális hatékonyságához. Én az alábbiakat javaslom az optimális szépségápolási rutinhoz – ami minden bőrtípusra alkalmas.

 

Alapvetően minden bőrtípusnak szüksége van megfelelő mennyiségű nedvességre, hogy ápolt, szép és rugalmas legyen. A hideg idő és a nap is kiszárítja bőrünket, egyik is-másik is kiemeli a dehidratált bőr ráncait. A száraz bőrre jellemző a feszültség érzése, a bőr érdes területei és a fakó arcszín. A legtöbb esetben a nedvesség és / vagy a zsír hiánya okozza. Ilyenkor hallod tőlem, hogy a “hidro-lipid egyensúly megbomlott, és a külső környezeti hatásokkal szembeni természetes gátfunkció csökken, szomjazik a bőröd-hidratálás jön a kezelésben.” ugye, milyen tudományos? 

 

 

A nagy teljesítményű összetevőkön alapuló DRY SKIN termékek selymes rugalmasságot, friss arcszínt és hosszan tartó mély nedvességet biztosít.

Lágy tisztítótej

1. Tiszta ügy!

A napi lemosás (reggel és este). Az enyhe tisztítás a Mild Creamy Cleanser Lágy tisztítótej érezhetően puha és sima bőrérzetet biztosít anélkül, hogy eltávolítaná a bőr saját nedvességét. Eltávolítja a szennyeződéseket, a faggyút és a sminkeket a bőrről a pórusokig. Reggel se hagyd ki ezt a lépést, ezt követően felvitt ápolók sokkal jobban felszívódnak a tiszta bőrön, és csak így működnek optimálisan.

2. Rendszeresen peelingezz!

A bőrnek hetente egyszer vagy kétszer szüksége van a hatékony bőrradírra, amely fellazítja az elhalt hámsejteket és kiváló minőségű, tápláló olajokkal látja el a bőrt. Az enyhe arclemosás újra ragyogóvá teszi a bőrt, serkenti a vérkeringést és felgyorsítja a bőr regenerálódását.

3. Peeling után mindig használj tonikot!

A frissítő tonik helyreállítja a bőr pH-értékét, és eltávolítja a smink, a szennyeződés és a tisztítószerek utolsó nyomait. A bőr revitalizálódik, intenzíven hidratálódik, így optimalizálva a későbbi ápolás hatékonyságát. Ez nem csak “egy tónizáló víz”.

4. Ne hagyd ki otthon sem a maszkokat!

Az arcmaszkok  hasonlóak a peelingekhez: nem kell naponta, hanem hetente legfeljebb kétszer ajánlott használni. A Hydro Mask könnyű zselés textúrája feltölti a bőrt nedvességgel, telt és üde megjelenést kölcsönöz az arcnak. 

5. Hatóanyag bomba!

A bőrünk időről-időre intenzív kiegészítő ápolásra szorul a bőr nedvessége és a bőr saját védelmi rendszere érdekében.

Ilyen termékek az ampullák és a kapszulák.

A rózsásan csillogó Hyaluron Impulse  ápoló kapszulák rendkívüli bőrápolási élményt és eredményt biztosítanak . Bársonyos, finom és puha, a bennük lévő hatóanyagok szétterülnek a bőrön, és selyem matt fényt hagynak maguk után.

6. Azok a csodálatos lipidek!

A jó ápoló krém nemcsak a bőr kiszáradásától védi, hanem a negatív környezeti hatásoktól is. 

Aquatense Moisture Gel tökéletesen kiszáradt bőrre és azoknak, akik a könnyű gélt választják a krém helyett. A könnyű krémzselé gyorsan felszívódik és biztosítja a folyamatos nedvesség behatolást, ezáltal a bőr selymes, puha és üde megjelenésűvé válik.

Vízzel feltöltő zselékrém
Éjszakai tápláló krém

Néha a bőrnek egyik napról a másikra gazdagabb ápolásra van szüksége, amelynek regeneráló és erősítő tulajdonságai vannak.

A Night Replenisher észrevehetően ellazítja a bőrt, és új rugalmasságot és rugalmasságot kölcsönöz neki.