Barion Pixel

Anti - Aging

Anti-aging szalonkezelések

A JANSSEN COSMETICS a legmagasabb minőségű szenvedélyes, innovatív hatóanyag-kombinációkat jelenti – átmenetet a tiszta szépségápolás és a tudományosan megalapozott bőrápolás között.
A gyógyszerészeti és kozmetikai hatóanyagok szimbiózisa képezi a mai Janssen Cosmetics ápolószerek alapját. A Janssen Cosmetics ápoló termékeiben csak olyan hatóanyagokat használnak, amelyek látható és kézzelfogható eredménnyel győznek meg és rendkívül jól tolerálhatók a bőr számára. Az anti-aging kezelések minden alkalommal változnak, ezért itt nem egy fantázianévvel ellátott kezelést találsz. Azt, hogy épp mely hatóanyagokat használom, leginkább bőröd állapota és az adott évszak alapján döntöm el.

Anti-aging kezelés lépései:

  • Letisztítás: bőrtípusod alapján Janssen Mild Creamy Cleanser, Janssen Soft Cleansing Mousse, Janssen Multi Action Cleansing Balsam, Janssen Brightening Face Cleanser lehet
    -Peelingek: Jellemzően enzimes vagy savas peelingeket használok
  • Ampullák: 15 féle ampullából 2 ampullát választok, ami biztos, az a  Janssen Eye Flash Fluid- szemkörnyék ápoló, melyhez a következő ampullát a bőrállapotod határozza meg. Amiből választok: Janssen Skin Contour, Janssen Instant Shooting Oil, Janssen Detox Fluid, Janssen Normalizing fluid, Janssen hyaluron Fluid, Janssen Superflurit fluid, janssen Caviar extract, Janssen Anti Wrinkle Booster, Janssen Stem Cell Fluid
  • Szérumok: hidratáló, feszesítő, nyugtató hatásúak közül választok. Az ampullák és szérumok bejuttatása Uh-val fokozható.
  • Masszázs: a masszázshoz valamely krémmaszkot használok, makadámiadió olajjal kiegészítve
  • Záró lépés az anti aging kezelésekben a peel-off maszkot alkalmazom, ami számos hatóanyagot tartalmaz. (ez goji, oliva, spirulina, argán olaj, acerola, botanica white, dead sea black is lehet) A peel-off maszkok olyan por maszkok, melyeket egy speciális aktivátorral keverek össze, így kapva egy sűrű pasztát, melyet egyenletesen akár a zárt szemhéjra is felviszek. Amíg a maszk lassan megkeményedik, a nedvesség összegyűlik a rugalmas maszkfólia alatti rétegben, amely nem engedi át a levegőt és a vizet. A bőrlégzés miatt a lehúzható maszkok hatóanyagai és a kezelés során felvitt valamennyi hatóanyagok különösen jól behatolnak a bőrbe.
    A maszkot könnyedén, egyben eltávolítom az arcról.
  • Zárókrémként egy szemkörnyékápolót és egy szérumot választok, pl. Janssen Epigenetic Serum, Janssen Platinum Effect Serum, janssen Instant Lift serum, janssen Age Perfecting Serum. Színezett hidratálónak a Janssen Optimal tinted Complexion Cream -et viszem fel, melyet egy lágy púder, arcpirosító és szájfény követ. Ez a kezelés kb. 80-90 percig tart.