Barion Pixel

Arc(SZ)építő masszázs: vakáció a stresszből

Arc(SZ)építő masszázs: vakáció a stresszből 1193 1600 AZ ARCÁPOLÁS MŰVÉSZETE

Sokféle masszázst kipróbálunk az évek folyamán, vannak pihentető spa-kezelések, vannak speciális hatást és élményt nyújtó masszázsformák.

Az arcszépítő masszázs ez utóbbi csoportba tartozik, olyan speciális mozdulatokra épül, mely az arcizmok speciális masszázsával anti-aging eredményt biztosít. Az arcvonások, kontúrok megemelkednek, arcunk megfiatalodik.

Egy jól kivitelezett masszázs több mint egy luxus kényeztető kezelés.

A masszázs hatásos stresszoldó, mert ellazítja a testet és ténylegesen segít a stresszválasz kikapcsolásában. Serkenti a para-szimpatikus idegrendszert, és kikapcsolja a szimpatikus idegrendszert.

Ez azt jelenti, hogy a masszázs lágy, megnyugtató hatása miatt a test lelassul és megnyugszik. Az adrenalin termelése csökken. A légzés mélyebb lesz. A szívritmus lelassul, és a vér visszatér a végtagoktól a belső szervekbe.
A masszázs a stressz alapvető ellenszere!

Így ahelyett, hogy az arcmasszázst luxusnak tekintenénk, tekintsük életünk fontos elemének, öngondoskodásnak és a jó közérzetünk egyik biztosítékának.

A masszázs megnyugtat, pihentet és segít abban, hogy jobban érzed magad. Általa lelassulsz és közelebb kerülsz ahhoz, hogy megéld a jelen pillanatot. Ez csodálatos módja annak, hogy ápold magad  és csökkentsd a “gyilkos stresszt”.

A masszázs valóban a menedék az elméd, a test és a szellem számára: vakáció a modern világ állandó stresszoraiból.

Légy fontos magadnak, élvezd a 60 perces masszázs minden pillanatát és hatását.