Barion Pixel

Öregedésgátló C-vitamin

Öregedésgátló C-vitamin 1140 818 AZ ARCÁPOLÁS MŰVÉSZETE

A C-vitamint gyakran öregedésgátló vitaminnak nevezik, mert az alapvető funkciókat támogatja az öregedés ellen, és különböző módon hozzájárul az egészséges és szép bőrhöz. A kozmetikumokban használt C-vitaminnak három jótékony hatása van a bőrre:

Először is ismert antioxidánsként, amely a szabadgyökökkel küzd, és ezzel ellensúlyozza a bőr idő előtti öregedését, és így védi az oxidatív károsodást.

Másodszor , a C-vitamin fontos szerepet játszik a kollagén felépítésében, ami a bőr szerkezetét és szilárdságát adja. Az egészséges kollagénszerkezet a bőrben lassítja a látható öregedési folyamatot.

A harmadik szempont már régóta ismert, a C-vitamin élénkítő hatása, amely segít a hiperpigmentáció (pl. Kori foltok) és az akne elleni küzdelemben, ami az arcszínt egyenletesebbé teszi.

Hamarosan a webshopban rendelhető.

A C-vitamin ránctalanító hatású

A kollagén, rugalmas rostok hálózata biztosítja a bőr szilárdságát és rugalmasságát. Ha mélyen ráncok láthatók az arcon, akkor a bőr kollagén szerkezete már nem elég erős és megszakad azon a ponton, ahol a ráncok láthatóvá válnak. A C-vitamin védi a meglévő kollagén szerkezetet a szabad gyökök által okozott károktól. Második lépésben támogatja a bőrt a kollagén újjáépítésében és az új kollagén előállításában, valamint a rugalmas rostok erősítésében a bőr extracelluláris mátrixában.

Tehát a C-vitamin segíti a bőrt abban, hogy stabil és egészséges kollagén hálózatot hozzon létre, amely jobban ellenáll a feszültségnek anélkül, hogy annyira sérülne. A bőr szerkezete jelentősen javul, és a felület lényegesen szilárdabb és sima.

C-vitamin a pigmentációhoz és a pattanásokhoz

A C-vitamin segíthet a pigmentáció / hiperpigmentáció fokozásában is. A vizsgálatok azt mutatják, hogy a C-vitamin gátolja a melanin túlzott képződését, és ezáltal csökkenti az életkori foltok kialakulását. A C-vitamin fehérítő hatása a bőrön már évszázadok óta ismert, és a bőr fényesebbé tételére használták.

A C-vitamin antioxidatív hatása is csökkenti a gyulladást, és ezáltal is segít a pattanásokban, enyhítve a pattanások által okozott bőrgyulladást. Az oxidációs folyamatok is terjednek a pattanásokban a bőrben, és a C-vitamin képes megállítani.

Vitaforce ACE testápoló krém

A Vitaforce ACE testápoló krém   vitaminokkal tápláló testápoló krém. Ez az új selymes, sima testápoló krém három értékes A-, C- és E-vitaminnal gazdagodik, és ezekkel a tendenciákkal küzd. A Vitaforce ACE testkrém egyenletes, puha és sima.

Az értékes A-vitamin sima megjelenést biztosít a bőrnek, míg a C-vitamin gátolja a melanin termelését és megszabadul a bőrszín szabálytalanságaitól. Ugyanakkor az E-vitamin biztosítja a sejteknek a szükséges védelmet, 
és a hialuronsav és a Pentavitin® intenzíven hidratálja a bőrt.

A Vitaforce ACE testápoló krém kellemes illatú, és gyorsan felszívódik a bőrbe. A shea vaj szelíd lipidpótló hatású és értékes lipidekkel borítja a bőrt. 

A krém vitamin koktél minden bőrtípusra! Hamarosan a testápoló is rendelhető közvetlenül a webshopban.