Barion Pixel

BLACK ORCHID MOON

BLACK ORCHID MOON 1200 800 AZ ARCÁPOLÁS MŰVÉSZETE

INNOVATÍV HATÓANYAGOS RÁNCTALANÍTÁS- a Fekete orhidea csodája az anti-ageing kezelésekben

A Tegoder Cosmetics legújabb anti-ageing vonalát a leginnovatívabb kutatásokra alapozva álmodta meg. Ez az anti-ageing kezelés az érett, idősödő bőrök számára nyújt a rendkívüli hatékonyságán túl érzékekre ható élményt. A megelőzésen túl, a már kialakult ráncok halványítása kerül terítékre.

A Black Orchid Moon termékcsalád a 10 éves kutatásoknak köszönhetően a bőr szempontjából legkülönlegesebb három orchidea faj vizsgálatával megalkotta azt az orchidea komplexet, amely több, mint 20 aktív hatóanyaggal, olyan újgenerációs szupersztár összetevőkkel, mint a bakuchiol, fullerének, növényi őssejtek és peptidek biztosítja az érett bőrök számára, a valódi megújulást, regenerálódást és védelmet.

Alkalmazásával a bőr visszanyeri architektúráját, feszességét, fényét, feltöltődik, regenerálódik és védelmet kap a bőrt öregítő tényezőkkel szemben, mint a glikáció vagy a szabadgyökök, így megvalósul az anti-ageing hatás. Az eredmény: öregedésgátlás felsőfokon

Tartós bőrszerkezet javulást kúrakezeléssel, és az otthoni bőrápolási termékek használatával érhetünk el. Vidd haza a szalonkezelés során élvezett hatóanyagokat.

A kezelés időtartama 90 perc, ára: 17.000,-Ft