Barion Pixel

Fénylő arcbőr? 5 csodás fegyverünk van a szép és hibátlan arcszínért!

Fénylő arcbőr? 5 csodás fegyverünk van a szép és hibátlan arcszínért! 500 596 AZ ARCÁPOLÁS MŰVÉSZETE

Fénylő bőr helyett csillogó bőr? Az arcodon olajos réteg látszik, különösen nyáron? Megmutatom, hogy hogyan és milyen termékekkel tudod helyesen kezelni, milyen termékeket vonj be az ápolási rutinba úgy, hogy a bőröd kifogástalan és matt legyen.

Add meg a bőrödnek, amire szüksége van!

Hajlamos vagy a foltokra? Nem mindenkinek van olyan szerencséje, hogy hibátlan, tiszta bőrrel rendelkezzen. Ezért annál is fontosabb a “problémás bőr” számára az igényeinek megfelelő kezelés. Az ápolási termékeket ezért a fő típushoz kell igazítani. Mivel semmi sem rosszabb, mint az arcbőr gondozása annak igényei ellenére, nem megfelelő kozmetikumokkal.

Ápolási termékek – tökéletesen a bőr igényeihez igazítva

A JANSSEN COSMETICS tökéletes megoldást kínál minden bőrprobléma kezelésére, mivel a különféle sorozatokat különféle bőrtípusokra tervezték. Az összes ápolási terméket gondosan ellenőrzik és tesztelik a kompatibilitást. Két termékcsaládot érdemes használni, az egyik az OILY SKIN sorozat a zsíros bőrre, a BALANCING SKIN sorozatunk pedig tökéletes ápolás kombinált bőrre. Mindkét sorozat csodálatosan kombinálható a fénylő bőr ápolására.  Most jön a 4 csodafegyverünk a fényes bőr ellen.

Arctisztítás: a kevesebb több

Az olajos, fénylő bőrű emberek gyakran szenvednek az arc kényszeres és gyakori mosásáról. A bőr túlzott faggyútermelésének elkerülése érdekében elegendő reggel és este mosni az arcot egy enyhe lemosó tejjel, mivel bőrünk minden tisztítás után megvédi magát a kiszáradástól. A tökéletes tisztító rutin: reggel és este tisztítsa meg a bőrt tisztító géllel, majd tisztítsa meg a tonikkal.

Tisztító gél
https://sylviakozmetika.hu/termek
/arctisztito-zsele/

A Clarifying Cleansing Gel egy enyhe tisztító gél, amely enyhe, de alapos tisztítást tesz lehetővé.
Tisztító tonik
https://sylviakozmetika.hu/termek
/tisztito-tonik/

A Purifying Tonic Lotion enyhe, alkoholmentes arcfesték, bőrbarát pH-értékkel, különösen minden olajos, szennyezett bőrtípusra, amely hajlamos a pattanásokra.
Gyengéd tisztító púder

Minden olyan szappan rajongó számára, aki a tisztítás során gazdag és krémes habot szeret: A gyengéd tisztítópor könnyedén eltávolítja az olajmaradványokat és a bőrfelületet, és elősegíti a tiszta, matt bőr megjelenését.

Kerüld el a vastag, bőséges púderréteget!

Sokan kőpúdert használnak a fényes arcbőrre, hogy másodpercek alatt mattítsa a bőrt. De bánj óvatosan vele: túl sok por eltömíti a pórusokat, és több, mint káros lehet (a durva pórusú bőr feleslegesen provokálódik). A bőrt, amely természetesen több zsírt termel, nem szabad többször borítani púderrel. A szennyeződések és a pattanások elkerülése érdekében javasolom a Balancing Cream és a Normalizing Skin komplexet, amelyek stabilizálják a bőr flóráját és megnyugtatják a bőrt.

Miért a különlegesek ezek a bőrápoló krémek? 
Az aktív összetevők képesek csökkenteni a bőr zsíros területeinek zsírtartalmát és optimálisan ellátni a száraz területeket nedvességgel.A Balancing Cream egy modern ápoló krém, különösen könnyű textúrájú. 
Gyorsan felszívódik a bőrbe, és kimutatták, hogy ez több nedvességet eredményez.

https://sylviakozmetika.hu/termek/normalizalo-szerum/

A Normalizing Skin Complex nagy dózisú koncentrátum. 
Egyebek mellett innovatív anti-faggyú hatóanyagot tartalmaz az oleanolsavval. 
Behozza a baktériumflórát a természetes egyensúlyba, és támogatja a bőrt megújulásában. 
Kiválóan alkalmas a gyulladásos bőrbetegségek enyhítésére és a további szennyeződések megelőzésére.