Barion Pixel

Janssen Kaviár Luxus kezelés

Janssen Kaviár Luxus kezelés 1200 1103 AZ ARCÁPOLÁS MŰVÉSZETE

Kaviár luxus krém, a Janssen legújabb innovációja, amely luxus ápolást biztosít a bőrnek minden évszakban.

Ez a luxus formula tökéletes azoknak a nőknek, akik csakis a legjobbat igénylik maguknak. Értékes összetevőket tartalmaz, amelyek regenerálnak és új energiát szállítanak a stresszes bőrnek.

A kaviár gazdag aminosavakban, lipidekben és vitaminokban. Ez az értékes kivonat kiváló anti-aging anyag, erős regeneráló hatása van. Nedvességet biztosít, csökkenti a ráncokat és újra aktiválja a bőr metabolizmusát. A rövid- és hosszú láncú hyaluronsav erős nedvességet biztosít, azonnal elsimítja a száraz bőrből származó ráncokat, és belülről tölti fel a bőrt.

Az eredmény: a ráncok láthatóan csökkennek és a bőr megőrzi rugalmasságát, simaságát, vibráló ragyogását.

A Luxus Kaviár kezelésben a Janssen kaviár-ampulla és alga-maszk együttes alkalmazásával garantált az azonnal látható eredmény.

A kezelés menete:

  • A kaviáros luxus arckezelés során letisztítom az arcbőrödet anti-aging hatású tisztító tejjel, majd a hidratáló hatású tonik után lágy enzimes peelinggel eltávolítom az elhalt hámsejteket a könnyebb hatóanyag felszívódás érdekében.
  • A kellően letisztított bőr már készen áll az ultrahangos hatóanyag bevitelre, a Janssen kaviáros ampullát használom.
  • Ezt követi a speciális lifting hatású, nyirokkeringést serkentő arc-, nyak-, dekoltázs masszázs – hatóanyagokban gazdag  Janssen Gránátalmás masszázskrémmel.
  • Ezután gyengéd masszírozó mozdulatokkal felviszem bőrödre a Janssen Kaviár Luxus krémet, melynek felszívódását alga-maszk tovább fokozza.

A selymes textúrának és a finom illatkompozíciónak köszönhetően bőre és lelke is élvezi a kezelés látható és jótékony hatását.

A kezelés időtartama 80 perc, 13.500,-Ft