Barion Pixel

Janssen MEN termékek

Janssen MEN termékek 340 148 AZ ARCÁPOLÁS MŰVÉSZETE

A férfiak optimális bőrápolásának egyszerűnek és hatékonynak kell lennie, ugyanakkor a bőr igényeihez kell igazodnia, tekintettel arra, hogy a férfiak bőre jelentősen különbözik a nők bőrétől. A MEN-nel a JANSSEN COSMETICS exkluzív presztízsű ápolási megoldásokat kínál a férfiak számára. Ennek köszönhetően az ápolt- gondozott és rugalmas bőr garantált.

A férfiak bőrének egyedi igényeinek kielégítésére a JANSSEN COSMETICS kutatólaboratóriumok első osztályú anyagkombinációkat fejlesztettek ki, amelyeket tökéletesen kombináltak az exkluzív készítményekkel:

A MEN SuperMoist, (Purifying Wash + Shave) egy speciálisan kifejlesztett termék, amely tartós hidratálást biztosít, így képes a szárazság által okozott finom vonalak azonnali csökkentésére. A hialuronsavval kombinálva folyamatosan és egyenletesen biztosítja a bőr számára a szükséges nedvességtartalmat.

A MEN Ultra Calm ( Calming Hydro Gél ) az elsősegély-komplex az irritált bőrre – különösen borotválkozás után! A benne található növényi kivonatok megnyugtatják a bőrt és rugalmasabbá teszik azt.

A baobabfából származó természetes öregedésgátló elemként bebizonyosodott, hogy az SPECIMEN ( 24/7 Skin Energizer) csökkenti a vonalakat és a ráncokat, valamint elősegíti a készítmény gyors felszívódását és az aktív összetevők azonnali felszívódását.

A hatalmas 4 az 1-ben hatóanyag-komplex MEN szem-tökéletesítő komplex (Energizing Eye Roll) azonnal csökkenti a sötét köröket, és láthatóan csökkenti a finom vonalakat és a ráncokat.

A MEN termékek együttesen olyan ápolást jelent számukra, melynek hatékonyságát mindkét nem számára jól láthatóan és észrevehetően biztosítják, mindamellett hogy a termékek egyszerűen használhatók.