Barion Pixel

Galéria

Tudatosan szépnek lenni (1.) 273 208 AZ ARCÁPOLÁS MŰVÉSZETE

Tudatosan szépnek lenni (1.)

Kozmetika bioritmusban: A bőrápolás a belső órához igazítva

Tudtad, hogy tested biológiailag előre meghatározott bioritmust követ? A nap különböző szakában a szervezet más-más tevékenységei különösen fontosak. Bár a bioritmus személyenként kissé eltér, általánosságban mindenkinél ugyanaz. Ez érvényes a bőrápolásra is, vegyük sorra:

Bioritmus: A kozmetikumokat a bőr ritmusához igazítva válasszunk ki

A test a természet adta bizonyos ritmusokat követi. A nappali-éjszaka ritmus és a szezonális ritmus különösen fontos. Mindkettő hatással van a bőr szükségleteire is. Tavasszal különösen jó a bőr regenerációs képessége, nyáron pedig a könnyű formulák és a fényvédelem. Az ősz a sejtek aktiválásáról és védelméről szól. Télen pedig a bőrnek gazdag, védő kozmetikai termékekre van szüksége. Ezért a kozmetikai termékeket az év folyamán bőrünk igényeihez kell igazítani.

A bőrt az egész szervezetünkhöz hasonlóan, az egészséges bioritmus szabályozza. Sejtjeink nem tudják egyszerre elvégezni az összes „feladatot”, mert túl sok energiát igényelnek, ezért a különböző folyamatokat időzítik, 24 órás ciklusnak megfelelően programozzák. Különösen figyelve a bőr rekonstrukciójára, a nedvességszint megtartására, és védelemre a külső tényezőkkel szemben.

Bőrünk nappali-éjszakai ritmusa fontos a napi ápolás szempontjából:

 • Reggel , egy pihentető éjszaka után a bőr különösen fogékony az ápolólásra.  Az éjszakai méregtelenítés és kiválasztás után a bőrfelszín alapos tisztításra szorul, valamint a stressz ellen is védeni kell egy gyengéd tisztítással és egy jó krémmel.
 • Délben a faggyútermelés különösen magas, ezért szükség lehet egy extra adag púderre. A bőr napközben különösen jól védi magát a külső hatásokkal szemben. Ha reggel stressznek volt kitéve, az délben látható.
 • Délután a bőr jobban izzad, de kevésbé érzékeny a fájdalomra . Ekkor különösen ajánlottak az olyan kellemetlen kezelések, mint a gyantázás.
 • Esténként a bőr hozzászokik a regenerációhoz . Ahhoz, hogy ez jól működjön, tisztításra van szükség. A regenerációt gazdag éjszakai krémmel is támogathatod.
 • Az éjszaka folyamán javában zajlik a regeneráció. A szervezet helyreállítja a kisebb sérüléseket, valóban serkenti a sejtosztódást és eltávolítja a káros anyagokat, melyek egy része a bőrfelszínen keresztül verejték formájában távozik.

A fentiek alapján láthatjuk, hogy a bőrnek a napszaktól függően eltérő igényei vannak, ezért a kozmetikumokat is a bioritmushoz érdemes igazítani. Életünk során ez az ismétlődés számos változáson megy át, alakulva az életvitelünkhüz, hogy épp vizsgaidőszak van, vagy éjszakázol a gyermekeddel.Láthatjuk, hogy a

A fentiek alapján láthatjuk, hogy a bőrnek a napszaktól függően eltérő igényei vannak, ezért a kozmetikumokat is a bioritmushoz érdemes igazítani. Életünk során ez az ismétlődés számos változáson megy át, alakulva az életvitelünkhüz, hogy épp vizsgaidőszak van, vagy éjszakázol a gyermekeddel.Láthatjuk, hogy ez a belső mechanizmus, szervezi a fizikai, érzelmi és szellemi tevékenységünket. Ez a belső mechanizmus biztosítja számunkra, hogy egész nap energetikusak, aktívak legyünk. Ennek az egyensúlynak a felborulása mind testi mind szellemi, érzelmi vonalon megbillenthet bennünket. Ahhoz, hogy ezt elkerüljük, fontos tudatosan felépíteni – kinek-kinek lehetőségéhez képest-, hogy pihenés, feltöltődés, munka mind teret kapjon a mindennapjainkban. A külsőnk és a belsőnk összehangolása magába foglalja a helyes étkezésre való törekvést éppúgy, mint a jó minőségű vitaminok napi szintű bevételét is.

Mire van szüksége a bőrnek reggel?

Reggelre bőrünk felkészül egy mozgalmas napra. Támogathatjuk ezt egy olyan krém használatával, amely erősíti a bőr védőrétegét.  Az antioxidánsok, például az E-vitamin vagy a C-vitamin , (Vitaforce C Skin Complex) , szintén segítik a bőrt a stressz kezelésében. Természetesen most a jó fényvédelem is fontos. A bőrt hidratáló és fényessé varázsló ápolószerek például most különösen jól kibontakoztathatják hatásukat.

A reggeli rutinod természetesen magában foglalja a tisztítást. Majd jöhet egy szérum és mindenképpen egy jó nappali krém . Ha ez nem tartalmaz fényvédő faktort, akkor a fényvédő krém is fontos. Ennek nemcsak az UVB-sugarak ellen kell védenie, hanem az UVA-sugarak ellen is. Célszerű nyáron a szérum és fényvédő, vagy ampulla és fényvédő együttes alkalmazása. Tipp: mind az ampulla mind a szérum lágyít a fényvédő állagán, így könnyebben és egyenletesen felvihető.

Mire van szüksége a bőrnek este?

Este a bőr intenzív regenerációs fázisba kapcsol át . Az összes, ezeket támogató összetevő most optimálisan beépíthető. Ilyenek például a hialuronsav, a retinol, ( retinol kapszula) panthenol, a növényi olajok vagy a kiváló minőségű növényi kivonatok. Ezek és más hatóanyagok most segítik a bőr optimális regenerálódását, új sejtek kialakulását és a kisebb bőrkárosodások minimalizálását.

Az esti rutinból nem hiányozhat az alapos tisztítás, de a heti rendszeres peelinget sem érdemes kihagyni. A peeling nélküli bőrápolás nem sokat ér, a felvitt értékes hatóanyagok elvesznek az elhalt hámsejtek között, Te pedig csalódott leszel akármilyen professzionális kozmetikumot is vettél magadnak. Vendégeim már tudják, amíg nincs otthon megfelelő lemosó, tonik, peeling, addig nincs krém sem.

A tisztítás lényege, hogy a sminket, az izzadságot, a faggyút és a port el kell távolítani a bőrről. Tonik után van értelme egy gazdag éjszakai krémnek , szemkörnyékápolóval és szérummal kiegészítve. Este talán egyszerűbb a peelingek hetente egyszeri alkalmazása. Tipp: bőrtípusodnak megfelelő peeling választásához próbáld ki a bőrtípustesztet. Ne feledd a bőrtípus nem egy állandó változatlan típus, a megfelelő bőrápolás eredményeként is változik, de számos egyéb ok is kibillentheti. Érdemes időnként végignézni a tesztet, hogy tudd hova sorolható be a bőröd.

Vannak olyan kozmetikumok, amelyek figyelembe veszik a bioritmust?

A Janssen Cosmetics termékei tökéletesen illeszkednek a bőr bioritmusához. Nézzük a “Mature Skin” sorozatot (arany színű termékek) , melyet az érett bőrre fejlesztettek, aktiválják a bőr természetes élettani folyamatainak megújulását. A termékcsalád tagjai nagy koncentrációjú, aktív összetevőket tartalmaznak.DNS szinten regenerálják a bőrt, így optimalizálható az érett bőr ápolása:

 • Az Isoflavonoidos Capsula támogatja a bőr napközbeni aktivitását. A kötőszövet sűrűségét növelő, a bőr megújuló képességét támogató zselékapszulák, melyet érdemes 4 hetes kúrában érdemes kipróbálnod. Az Olasz szalmagyopár, a liposzomás szőlőmagkivonat Izoflavonok, Ginzeng, Ázsiai gázló együttesen védik a bőrt a napi stressztől. Ez a “védőbuborék” estig tart. Ugyanakkor a bőr hidratált és korrigálja az öregedés jeleit. 
 • A kapszulákat kiegészíthetjük a Instant Lift Serummal . Még koncentráltabb hatóanyagokat tartalmaz, amelyek leküzdik az arc öregedési jeleit, és felkészítik a bőrt a nap kihívásaira. Egyszerűen vigyük fel a nappali szérumot tisztítás után a nappali krém alá.
 • Este a Night Recoveri Serum ideális választás lehet. Fokozza az éjszakai sejtmegújulást és regenerációt. Sejtregeneráló komplex, Selyemakác kivonat és az Alpesi rózsa őssejt kivonatnak koszönhetően a ráncok láthatóan csökkennek.

Mit nevezünk érett bőrnek? Az öregedő bőrt, melyen már jól láthatók a statikus és dinamikus ráncok, azon nők bőre tartozik akik már megélték a hormonális változásokat, jellemzően túl vannak klimaxon. Hogy miért írtam le ennyire részletesen? Mert ha 45 éves vagy és megelőzésének szeretnél kozmetikumot választani, könnyen túl terhelheted a bőrödet. Akár gyulladt, felvastagodó hám is kialakulhat, és nem leszel elégedett a kozmetikummal. A bőrápolásban a prevenció nem azt jelenti, hogy a fiatal bőrt egy-egy igénybe vett bőr ápolására való kozmetikummal “megvédjük” az öregedéstől. Határozd meg a bőrtípusodat, válaszd ki a tisztító lemosót, tonikot, és legalább egy szérumot. Ha ezeket a kozmetikumokat elkezded rendszeresen használni, rövid idő alatt látható eredményt érsz el a bőrápolásodban, fokozatosan bővítheted a sok lépéses bőrápolási rutinodat ( nemcsak az ázsiai bőrápolás kiváltsága a 9 lépés)

A www.sylviakozmetika.hu/webshop-ban bőrtípusokra bontva találod a bőrtípusodnak megfelelő termékeket, a www.sylviakozmetika.hu/bőrtipusteszt ingyenesen használható-kiindulásnak hasznos lehet. Nyugodtan kérj online konzultációt, vagy küldj nekem pár közeli fotót magadról, segítek jó termékeket választani.

A folytatásban a különböző bőrtípusokhoz adok ötleteket, megmutatom, hogyan lehet “szinesbőrápolás” -keverve a különböző terméktípusokat jól és mindig valami újabb terméket is beépítve tudatosan szépnek lenni.

Tarts velem, legyünk tudatosan szépek!

sylviakozmetika
Retinol helyes használata 868 463 AZ ARCÁPOLÁS MŰVÉSZETE

Retinol helyes használata

A retinol az öregedésgátló hatóanyagok között bevált szupersztár és a kozmetika jól ismert alakja. A retinol azonban sokkal többre képes, mint az öregedésgátlás. A sokoldalú hatóanyagban rejlő lehetőségek optimális kihasználása érdekében fontos tudni, hogy a retinol milyen funkciókat tölt be a szervezetben, és hogyan hat a bőrre.

MI A RETINOL?

A retinol az A-vitamin aktív és nagyon erős formája. A vitamin nélkülözhetetlen az emberi szervezet számára, mert hozzájárul a sejtek növekedéséhez, támogatja az immunrendszer normál működését, valamint fontos a látás, a nyálkahártyák és a bőr számára. 

A RETINOL HATÁSAI

A retinol számos pozitív tulajdonsággal rendelkezik a bőr számára, és évek óta az öregedésgátló kozmetikumok egyik eleme.

 • A retinol csökkenti a ráncokat
 • A retinol serkenti a kollagéntermelést a bőr mély rétegeiben, ami stabil keretet biztosít a bőr számára, ezáltal kisebb ráncmélységet és feszességet biztosít.
 • Bőrfeszesítő hatásának köszönhetően a retinol finomítja a pórusokat és így egyenletesebb arcszínt biztosít  – a pattanások ellen is segít
 • javítja a pigment- és öregségi foltok megjelenését 
 • támogatja a bőr szerkezetének fejlődését
 • hatékony antioxidánsként hat a szabad gyökök ellen, és megvédi sejtjeinket a korai környezeti bőröregedéstől és a ráncosodástól 

RETINOL ÉS NAP

A túl sok UV-sugárzásra a bőr kipirosodással és pigmentváltozásokkal reagál. A retinol a sejtek megújulása révén csökkenti a bőrkeményedéseket, és így növeli a leégés kockázatát.

A RETINOL ELŐNYEI MÁS ÖSSZETEVŐKKEL ÖSSZEFÜGVE

RETINOL ÉS NIACINAMID

A niacinamid egy többfunkciós B3-vitamin alapú hatóanyag. A niacinamiddal végzett bőrápolás hozzájárul a bőr jobb védelméhez és csökkenti a transzepidermális vízveszteséget. A retinolhoz hasonlóan a niacinamid is csökkentheti a hiperpigmentáció jeleit. Növeli az általános hidratáltságot, ellensúlyozza a bőr kiszáradását és bőrnyugtató hatása is van.

RETINOL ÉS PULLULAN

A Pullulan növényi kivonatokból természetes fermentációval nyert poliszacharid. A Pullulan észrevehetően feszesíti a bőrt anélkül, hogy irritálná. Magas tolerálhatóságának köszönhetően a természetes hatóanyag a Retinol Lift szérumunkban is megtalálta a helyét. 

RETINOL ÉS HIALURON

A hialuronsav az emberi kötőszövet természetes összetevője, és nagy mennyiségű vizet képes megkötni. Megadja a bőr rugalmasságát és feszességét, valamint védi a kiszáradástól. A retinollal való kombináció hozzájárul a feszesítő és dúsító hatáshoz.

Retinolt tartalmazó termékek a webshopban: Retinol Lift Serum, Retinol Lift Capsula

Hogyan építsd be a retinolos készítmények használatát a napi rutinba?

Legyen az esti bőrápoló a retinol, (a szokásos lemosó, tonik nem befolyásolja a retinol használatát), viszont reggel inkább válaszd a szokásos szérumod, vagy próbáld ki a Vitaforce C Skin Complex.

Bizonytalan vagy, hogy melyik terméket válaszd? Nézd meg a bőrtípustesztet, vagy kérj online konzultációt- segítek elindulni a helyes bőrápolásod kialakításában.

Lépésről-lépésre: a bőrápolási rutin alapja 300 300 AZ ARCÁPOLÁS MŰVÉSZETE

Lépésről-lépésre: a bőrápolási rutin alapja

tisztítás,tisztítás, tisztítás

Azt hogy van lemosó tej, hab, gél, por-púder többnyire mindnyájan tudjuk. Azt azonban, hogy mikor melyiket válasszuk ahhoz, hogy valóban tökéletes legyen a bőrápolási rutinunk első lépése, igyekszem röviden, de átfogóan összeszedni.

Amit elvárunk egy jó lemosótól, hogy alaposan, de ugyanakkor kíméletesen tisztítson. Ha ennek nem felel meg a használt lemosó, akkor bármilyen minőségi, hiper-szuper csodakrémet vettél magadnak, nem lesz látható eredménye akár a napi kétszeri krémezésnek sem. Amit az én vendégeim már megtapasztaltak, hogy addig nincs szérum vagy krém vásárlás, amíg nincs tej, tonik , peeling odahaza. Az eredményről ők már meggyőződtek.

Ha nem tartozol a problémás, vagy érzékeny, kombinált bőrtípusok közül egyikbe sem, akkor a DRY SCIN termékcsalád Mild Creamy Cleansere tökéletes választás számodra. Ha elmúltál 40, már szemezgetsz az anti aeging termékek felé, ez a termék még mindig ideális. A lemosó tejet egyszerűen tedd a tusfürdőd mellé, zuhanyozás alatt egymogyorónyi mennyiséget finoman simíts fel az arc-nyak -dekoltázsodra, majd a zuhanyozás végén egyszerűen csak mosd le.

Érzékeny, rozáceás bőrtíposod van, akkor nagyon körültekintően érdemes választani a lemosót, a SENSITIVE SCIN termékcsalád Soft Cleansing Mousse könnyű hab lemosója már a bőrápolás első lépésében nyugtatja az érzékeny arcbőrt. Ezt sem kell vattakorongra kinyomnod, felrázás után egy kevés habot egyenletesen vigyél fel az arcbőrre, és lágyan mosd le arcodat, majd bő vízzel távolítsd el.

Problémás, aknétól szenvedsz, akkor az OILY SCIN Purifying Tonic Lotion-t javaslom. (Használat ugyanaz, mint az előzőeknél)

Nézzük, hogy ha már az anti aeging termékhasználó vagy-azaz elmúltál 40- több termék közül választhatsz:

MATURE SKIN termékek az érett bőr ápolását szolgálják. A Luxury Oil Cleanser a tisztító olaj alapját 100% természetes olajok képezik, arany csillámmal a bőr alapos tisztításához. Ez a kiváló bőrtisztító olaj alaposan eltávolítja a szennyeződéseket és a vízálló sminket is, miközben tápláló regeneráló olajai ápolják a sérülékeny bőrt. Az omega-3 és omega-6 zsírsavak magas tartalmának köszönhetően az öröm aranyolaja simítja a bőrt, puha és sima érzést nyújt.

A másik nagy kedvenc a MULTI ACTION CLEANSING BALM, egy termék négy alkalmazási lehetőség; alkalmas lemosó balzsamként, smink lemosóként, hidratáló maszkként és mint SOS balzsam a különösen száraz bőrre.

Míg az előző, az olaj ideális ősztől-tavaszig, a balzsam lágyabb állaga miatt kellemes a nyári melegben. Ne felejtsd el, hogy a tonikot is használd reggel-este, hogy az ápoló krémet már valóban a tiszta bőrre vidd fel.

Ha mégsem vagy biztos, hogy melyik terméket válaszd a Sylvia Shop-ban, kérj ingyenes konzultációt akár online, vagy személyesen.Szépülj velem, élvezd az eredményt amit az otthoni bőrápolás nyújthat, ha jól választod meg a termékeket.

Guna Biolifting – szelíd arcfiatalítás 297 170 AZ ARCÁPOLÁS MŰVÉSZETE

Guna Biolifting – szelíd arcfiatalítás

MI A BIOLIFTING?

 • a BIOLIFTING egy finom változásokat előidéző kollagén stimuláción alapuló orvos-esztétikai kezelés, amely
 • nem okoz riasztó, mesterkélt hatású változásokat, nem változik meg az arckontúr, azonban természetes, fokozatos javulást eredményez, mivel a kollagén
 • támogatja a bőr természetes regenerációs folyamatait, illetve
 • a hatásmechanizmus nem a feltöltésen, hanem a sejtek revitalizációján, valamint a sejt közötti állomány megtisztításán alapul.

Bőrünk öregedése a 20-as éveink végén elkezdődik. Idővel láthatóan elvékonyodik, fakó , dehidratálttá válik, veszít rugalmasságából, akár érezhetően petyhüdt is lehet, majd megjelennek és állandósulnak a ráncok.

Mindenkiben ott van az igény, hogy visszakapja a fiatalabb kori bőrét- igen a fiatalabb és nem a fiatal kori bőrét. Egyre többen fogalmazzák meg, hogy nem szeretnének mű vagy egyenarcot. Az arcunk akkor lesz önazonos, ha az idő múlása látható, de annak finomítása minden arcot szépít.

A Guna Biolifting hatásmechanizmusa a sejtek revitalizációján alapul, annak saját önszabályozó funkcióját serkentve. A Guna Biolifting a szervezetünk saját energiáit használja fel, elindítva egy folyamatosan végbemenő szelíd javulási folyamatot.

Számos kutatás bizonyítja, hogy a kollagén serkenti a kötőszöveti fibroblasztok aktivitását és támogatja a bőr természetes regenerációs folyamatait. A gyengéd, feltöltőanyag mentes kezelés hatására a bőr működése optimalizálódik, egészségessé, üdévé válik, tónusa fokozódik, ráncai kisimulnak, és az arc visszanyeri eredeti, fiatalos vonásait.

A Guna Biolifting egy olyan esztétikai arcfiatalító eljárás, amely természetes alapanyagok steril mezoterápiás eljárás használatával juttat be a bőrbe. A különböző hatóanyagok kombinálása az aktuális bőrkép alapján történik.

Milyen esetekben használjuk a BIOLIFTING kezelést?

 • a kezelés hatékonyan alkalmazható az arc, nyak, dekoltázs és kézfej bőrének fiatalítására, feszesítésére, illetve a ráncok csökkentésére.

A BIOLIFTING eredményeként

 • a ráncok kisimulnak
 • a bőr működése optimalizálódik, egészségesebbé és üdévé válik

A Biolifting orvos-esztétikai program által egyszerű és gyors a fiatalodás. A Biolifting kezeléseknek köszönhetően arcbőre évekkel korábbi állapotát nyerheti vissza. Bőre látványosan fiatalabb, kisimultabb, hamvasabb lesz anélkül, hogy mesterkélté, idegenné válna. A kezelés további előnye, hogy nem lokalizálódik egyetlen ráncra, hanem az arc egész területén indít el szöveti fiatalodást.

A kezelés biztonságos, mivel kollagén stimulációval a bőrünk egyik legfontosabb alkotóelemét támogatjuk, segítjük a szervezet regenerációs folyamatait és a méregtelenítési folyamatokat. Ezért a BIOLIFTING kezelés a legkíméletesebb módon segít bőre fiatalságának visszanyerésében.

A kezelés során bőrgyógyászati mikrotűvel juttatjuk be a hatóanyagot.

A kezelést mindig kúraszerűen ajánljuk, bár bizonyos esetekben az eredmény már az első kezelés után látszik. A hosszan tartó látványos hatás érdekében állapottól és kívánt eredménytől függően több kezelésre van szükség.

A legjobb dolog, ami megtörténhet velünk, hogy megöregszünk- én vágyom rá, hogy “idős hölgy”-nek hívjanak. Azt azonban nem bánom, hogy ezt a lehető legjobb (bőr)-állapotban éljem meg, ezért keresem azokat az eljárásokat, melyek ezt biztonságosan és hatékonyan garantálják vendégeim számára.

Mi is az a System Care, és mik az előnyei? 450 450 AZ ARCÁPOLÁS MŰVÉSZETE

Mi is az a System Care, és mik az előnyei?

Rendszer gondozás – gondozás rendszerrel

Átmenet a tiszta szépségápolásból a mélyen ható bőrápolásra

A Jansssen Cosmetics többet ad, mint a piacon lévő hagyományos ápolószerek. Olyan termékeket fejleszt, amelyek az első alkalmazástól kezdve inspirálnak, és olyan eredményeket érünk el használatukkal, amelyek messze túlmutatnak a bőr felületi ápolásán és javításán.

Minden embernek más a bőrtípusa, ezért teljesen más a bőr igénye. A száraz, érzékeny vagy tisztátalan bőr különleges ápolást igényel, bőrápolásunk ezért egyedi. A szárazérzékeny  vagy  zsíros, tisztátalan bőr különleges ápolást igényel: bőrápolásunknak ezért ugyanolyan egyéninek kell lennie, mint a bőrünknek.

A rendszergondozás használatának sok értelme van. Különböző bőrrészeink eltérő szükségletekkel rendelkeznek, amelyeket egy ápolási rendszer optimálisan figyelembe vesz. További előny: az összes ápolószer egy sorozatban tökéletesen illeszkedik egymáshoz. Az alap, amelybe az összetevőket beágyazzák, mindig ugyanaz. Emiatt kevesebb az esélye bármilyen keresztérzékenységnek.

Minden ápoló összetevő egymásra épül, és erősíti és támogatja egymás hatását, így valósul meg a sinergia. Az első számú lépés az azonnali eredmény érdekében mindig az arctisztítás. Száraz vagy normál bőrre nyugtató anyagokat tartalmazó arctisztító tej javasoltzsíros és tisztátalan bőrre a folyékony vagy  mosógél  alkalmasabb. Ezen kívül mindig arctonikot kell használni a bőr tonizálására és a tisztítószerek utolsó maradványainak eltávolítására. 

Ezután az alapápoláshoz tartozik egy nappali  és egy éjszakai krémA nappali krém hidratálja bőrét, és megvédi a káros környezeti hatásoktól. Éjszakai krémeink gazdagabbak és a bőr regenerálódását szolgálják.

A szemkörnyéki érzékeny és vékony bőr számára speciális szemkörnyékápoló  is javasolt.

Az igazi rendszergondozás csodákra képes a megfelelően választott termékeknek köszönhetően-

Nem tudod a bőrtípusod? Segítek eldönteni: 

 • Bőröd időről-időre feszül, néha érdesnek tűnik, időnként hámló száraz foltok jelennek meg rajta?

Ebben az esetben száraz bőröd van. Optimális ápolás a száraz bőr számára – a nagyobb rugalmasság és rugalmasság érdekében

A száraz bőr rendkívül kellemetlen és nagyon gyakori. A tünetek változatosak: erre a bőrtípusra jellemző a feszülő érzés, a korai ráncképződés, a hámló, érdes bőrfelületek és a szürkés, fakó arcszín. A legtöbb esetben a száraz bőr oka a nedvesség és/vagy az olaj hiánya. A bőr hidrolipid egyensúlya erősen megbomlik, és a külső környezeti hatásokkal szembeni természetes védő funkciója korlátozott. Ez a bőrtípus csak álmodozhat a természetesen egészséges ragyogásról.

A jó hír: a megfelelő ápolási rutinnal nagyon jól kordában tarthatja a száraz bőrt. Gyengéd tisztítószerek, három textúrájú hidratáló krémek, erősen koncentrált szérumok és maszkok segítenek enyhíteni a száraz bőr tüneteit és helyreállítani a természetes hidro-lipid egyensúlyt. Az értékes természetes olajok és az olyan innovatív hatóanyagok, mint a szuper hidratáló hármas hialuron, a Hydro Express Complex és az Imperata Cylindrica csak egy kis válogatás a hatóanyagok közül, amelyek a bőr barrier funkciójának erősítésére, nedvesség- és lipidtartalmának hosszú távú növelésére szolgálnak. időtartamú, és javítja a bőr felületét láthatóan és észrevehetően simává.

A DRY SKIN rendszeres ápolása a száraz bőrt ismét simává és rugalmassá varázsolja, valamint megerősíti természetes védőrétegét a külső hatásokkal és a bőr korai öregedésével szemben. Itt nézz körül

TISZTÍTÁS  – A száraz bőrnek rendkívül gyengéd tisztításra van szüksége, hogy megvédje védő funkcióját és megóvja a kellemetlen feszültségtől. A tisztítás az ápolási rutin legfontosabb része, és soha nem szabad kihagyni. Csak vele készül a bőr optimálisan a későbbi ápolásra. SZÁRAZ BŐR nem hagy kívánnivalót maga után, és minden bőrt megóv a kiszáradástól, még nyáron is.

ÁPOLÓ KRÉMEK  — 24 órás ápolás, különösen száraz és vízhiányos bőrre, különböző textúrájú. A könnyű krémzselétől a gazdag és intenzív ápolásig. Nappali, éjszakai ápolóként és különösen a szemkörnyék számára. 

INTENZÍV ÁPOLÁS  – minden krém tökéletes kiegészítője. Intenzív és erősen koncentrált hatóanyagok valódi nedvességnövelőként a bőr védőrétegének erősítésére és a frissesség extra lendületére. https://sylviakozmetika.hu/janssen-ampullak-es-szerumok/

 • Bőröd fokozott pigmentációt mutat, foltos, egyenetlen bőrszíned van?

Bőrödben magas a melanin, Pigmentfoltos bőrtípus ápolása az egyenletesebb bőrért, foltok nélkül 

FAIR SKIN kozmetikai szerek rendszeres és kombinált használata csökkenti a bőr melanin tartalmát. Ennek eredményeként a bőr világosabbá válik, a pigmentfoltok elhalványulnak.

Sötétebb bőrtónusok és lokalizált pigmentfoltok esetén a tapasztalatok szerint napi használat mellett néhány hétbe telik, mire a bőr egyértelműen világosabb lesz. Ez érthető, ha figyelembe vesszük, hogy a már kialakult melanin körülbelül négy hétig tart, mire a legalacsonyabb rétegekből felfelé szállítódik, és a bőr normál regenerációs folyamata eltávolítja.

A FAIR SKIN halványító ápolószerek használatának abbahagyása után a bőr természetes regenerációs folyamatától függően az eredeti bőrtónus visszaáll . Ez köztudottan 3-4 hét után következik be. Ezért célszerű a fehérítő kezelést megszakítás nélkül folytatni. 

A FAIR SKIN véd az UVA és UVB sugarak ellen, csökkenti a bőr tökéletlenségeit, a gyengéd halványítás pedig további öregedésgátló védelemmel egyenletesen ragyogóvá, frissességgel és energiával telivé varázsolja a bőrt.

TISZTÍTÁS  – A ragyogó, egyenletes bőr első lépése az enyhe és gyengéd tisztítás. A fehér tisztítópor vízzel krémes habot képez, és könnyedén eltávolítja a sminket, a krémmaradványokat és a szennyeződéseket, miközben gátolja a melanin érését. A tonik azért is nélkülözhetetlen, mert élénkíti és egyenletesebbé teszi a bőrt.

Hámlasztás –  A melanin szabálytalan eloszlása ​​a fekete-fehér rajzhoz hasonlítható: a sötét elszíneződések foltos képet közvetítenek. Egy jó radír segíthet és egyenletes felületet biztosít.

INTENZÍV ÁPOLÁS  — Bőrvilágosító Fair Complexion szérum nappali használatra és tökéletes kiegészítője a krém előtt, hogy ideálisan támogassa a hatást. Intenzív 40 napos kúraként egy kezelés megkezdéséhez és a verhetetlen hatás eléréséhez ajánljuk rendkívül hatékony 2 fázisú hatóanyag koncentrátumunkat. 

ÁPOLÓ KRÉM  — A bőrvilágosító nappali krém beépített 20-as fényvédő faktorral pillanatok alatt hidratáló és öregedésgátló ápolást varázsol, egyenletes és ragyogó bőrt. Az éjszaka folyamán a bőrt folyamatosan erősítik hatékony hatóanyagokkal, amelyek elősegítik a regenerációt és új sejteket juttatnak a bőr felszínére. A hozzá tartozó szemkörnyékápoló csökkenti a szem alatti árnyékokat és a szem körüli ráncokat, valamint nyugtatja az érzékeny szemkörnyéket.

 • Vörös, érzékeny, irritációra és gyulladásra hajlamos a bőröd?

ÉRZÉKENY BŐRRE

Rendszeres ápolás finom és érzékeny bőrre 

Az érzékeny bőr gyorsan irritációval reagál a külső hatásokra, mert a természetes védőgát nem sértetlen. A SENSITIVE SKIN egy innovatív ápolórendszer erőteljes hatóanyagokkal, amelyet kifejezetten az érzékeny bőr speciális igényeire fejlesztettek ki. Csökkenti a bőrpírt, a szorító érzést és a viszketést, és egyben erősíti a bőr barrier funkcióját. Az összetevők célzott kiválasztásának köszönhetően ez az ápolócsalád a rendkívül érzékeny, kuperózára és rosaceára hajlamos bőr ápolására, valamint kemoterápia keretében kísérő ápolásra is alkalmas. A sorozat allergénmentes parfümöt tartalmaz, és a kozmetikai rendeletnek megfelelően tartósítószer-mentes.

A SENSITIVE SKIN tartalmazza a Skin Defense Complex + , a ribizlimag olajból, ballon szőlő és napraforgó kivonatból készült hatóanyag komplexet, amely regenerálja a bőr barrier funkcióját és csillapítja a gyulladásos folyamatokat. Ezen kívül a japán kígyógyökér gáterősítő kivonatát használják, amelyet kifejezetten neurodermiás bőrre fejlesztettek ki. Az RSC-Neutralizer a bőrpír és a telangiectasia ellen hat. A bevált gyulladáscsökkentő hatóanyagok, mint a Sensitive Complex, az allantoin, a bisabolol, a körömvirág, valamint az értékes olajok és hidratálók teszik teljessé a hatóanyag koncepciót.

Az ÉRZÉKENY BŐR egyensúlyba hozza az érzékeny bőrt, és csodálatosan ellazult bőrérzetet ad.

TISZTÍTÁS  – Az érzékeny, száraz vagy irritált bőr különösen enyhe tisztítást igényel, hogy az amúgy is legyengült bőrgát ne legyen szükségtelenül igénybe véve. Ezért a bőr extra enyhe és pH-érték nélküli bőrsemleges napi tisztítást igényel. https://sylviakozmetika.hu/erzekeny-rosacea-bor-kozmetikum/

 • Bőrkép sima, rugalmas, színe rózsás, pórusok finomak?

Problémamentes bőr ápolására optimális és kiegészítő ápolása- ( minden bőrtípus számára alkalmas)

Ápoló termékeink, amelyek minden bőrtípusra alkalmasak, és kiegészíthetik napi ápolási rutinját, függetlenül az adott bőrtípustól és állapottól. Legyen szó az arcról, az ajkakról vagy a kezekről – itt mindenki talál valamit. A termékek csodás ajándékok is lehetnek, főleg ha nem ismered a megajándékozott bőrének állapotát.

ARCÁPOLÁS

GLOW SECRETS
Mindannyian ragyogóan szép bőrre vágyunk!

Míg a Sensational Glow Cream használata elsősorban tartós ragyogást hoz létre a bőrön, addig a Magic Glow Serum a speciális pigmenteknek köszönhetően rövid távú hatást ér el. A bőr ragyogása hosszú távon javul a bőr felső rétegeinek egyenletes szerkezetének optimalizálásával. A két Trend Edition hatóanyagai ugyanakkor küzdenek a zsíros csillogás kialakulásával és a bőr gyulladásra való hajlamával (főleg a bőrpír csökkentésére). A bőr védőrétege megerősödik, a pórusok finomodnak, miközben a természetes ragyogás visszaveri a fényt, és így optikai simaságot kölcsönöz a bőrnek.

Mindkét termék kizárólagos nappali ápolási termék, és természetesen kombinálva is használható. A szérum kiemelőként is szolgál az egyes bőrterületeken, vagy alapozóként sminkelés előtt.

 • Bőröd fénytelennek tűnik, hajlamos a komedó képződésre, fénylő, durva pórusú?

Zsíros, problémás bőrtípusod van.

Arcápolás stresszes és tisztátalan bőrre A tisztátalan bőr nem csak a tinédzserek problémája! Ugyanis a bőr még 30 éves korban vagy később is hajlamos lehet pattanásokra és komedókra egy gyakran súlyos bőrbetegség miatt. Olyan arcszín, amely gyakran nagyon megterhelő az érintettek számára. Hiszen az egyenletes, hibátlan bőr korunk egyik szépségideálja.

De mit kezdjünk a pustulákkal, pattanásokkal és hasonlókkal? A megnövekedett faggyútermelés és a bőrflóra túlzott bakteriális megtelepedése a tisztátalan bőr előmozdításának okai. A ZSÍROS BŐR itt van, mert a tisztátalan, tág pórusú bőr számára minden és vége a megfelelő ápolás! Itt kulcsfontosságú, hogy a zsíros, pattanásos bőrt visszaállítsuk normál állapotába, és helyben küzdjünk a foltokkal. A ZSÍROS BŐR tisztító és nyugtató hatóanyag-kombinációin alapul, amelyek azonnal látható, észrevehető és tartós javulást érnek el az arcbőrben.

 • Zsíros fényű a homlok-orr-áll vonalad, ugyanakkor időnként feszes hámló érzete van? Kombinált bőrtípusod van

Optimális ápolás kombinált bőrre – a megfelelő egyensúly megtalálása

A kombinált bőr fő oka a faggyúmirigyek részleges túlműködése. A legtöbb esetben a faggyúmirigy túlműködése hajlamra vezethető vissza. De a hormonális változások, a gyógyszeres kezelés stb. is fokozhatja a faggyúáramlást. Ezért nem ritka, hogy pubertáskor és esetenként a menopauza idején is előfordul. A fokozott faggyútermelés miatt a bőr pórusai kitágulnak. Ha túlságosan elsárgult, úgynevezett faggyúdugó képződik. Nyitott komedonokként jelennek meg, amelyeknek természetes csatornája van, de zárt komedonokként is megjelennek, amelyek az epidermisz alatt helyezkednek el és kapszulázódnak. A legrosszabb esetben ezek a faggyúdugók begyulladhatnak. Főleg, ha nem megfelelően van megnyomva.

Ettől függetlenül a túlzott faggyútermelés csúnya zsíros csillogást okoz az arc középső zónájában, míg a száraz oldalsó területek törékenynek tűnnek és kellemetlen feszültségérzetet kelthetnek. Ráadásul ezek a tünetek szezonális ingadozásoknak vannak kitéve, azaz a bőr nyáron zsírosabbnak, télen szárazabbnak tűnik.

Emiatt a kombinált bőr kezelésére olyan hatóanyag-készítményekre van szükség, amelyek kiegyensúlyozzák a természetes bőrfunkciókat, és speciális hidratálást biztosítanak, hogy kiegyensúlyozott, selymes-matt arcszínt kapjon.

TISZTÍTÁS  – Kombinált bőrben a fokozott faggyútermelés a bőr nem kívánt csillogásához vezet, különösen az arc központi részén, miközben az arc és a szem körvonalai hajlamosak kiszáradni. A tisztítás az ápolási rutin legfontosabb része, és soha nem szabad kihagyni. Az ultra enyhe tisztító púder krémes habbá változik, könnyedén eltávolítja a szennyeződéseket a bőrről, és elősegíti a tiszta, matt megjelenést.

Ezek a termékek az ideálisak bőröd megfelelő ápolására: https://sylviakozmetika.hu/zsiros-kombinalt-bor-kozmetikum/

 • Láthatóvá váltak az első kis ráncok, törések az arcbőrödön, egy-egy pigmentfolt is megjelent?

Igényes bőrápolás- kortalanul.

Intenzív öregedésgátló bőrápoló az igényes bőr számára a Demanding termékekkel.

Az igényes bőr nem kor kérdése! Mert nem csak az életkorunk határozza meg bőrünk öregedési folyamatát. Az olyan környezeti tényezők, mint az UV-sugárzás, a stressz vagy az egészségtelen táplálkozás, szintén a bőr stabilitásának, rugalmasságának és ellenálló képességének hiányához vezethetnek fiatal korban. A bőr sápadtnak, fáradtnak és száraznak tűnik.

A IGÉNYES BŐR most még intenzívebben védi és ápolja az igényes bőrt. Minden ápolószert kiegyensúlyozott zsír- és nedvességtartalom jellemez, így támogatja a bőr természetes működését. Az igényes bőr még olyan külső igénybevétel mellett is rugalmas és rugalmas marad, mint a száraz levegő, meleg vagy hideg. A hatóanyagok mélyen behatolnak a bőrbe, feltöltik annak nedvességraktárait és stabilizálják védő funkcióját. Az eredmény lényegesen élettelibb, fiatalosan friss és rózsás bőr!

 • Elmúltál 40, esetleg már a pre-menopauza időszakát éled? Láthatóak bőrödön az öregedés finom jelei, a szemkörüli szarkalábak, az orr-ajak barázda jól látható, a homlokon egy-két ránc, esetleg az orr felett is látható ránc, az arcél veszített feszességéből?

Elérkezett az anti-aeging termékek használatának kora. Érett bőrtípus esetén a Mature Skin termékek kerülnek előtérbe, kiegészítve egy-két minden bőrtípus számára használható termékkel kiegészítve.

Tökéletes életkor-kezelés az érett bőr számára

Mert az egyedülálló, luxus öregedésgátló termékcsalád az érett bőr testre szabott ápolási megoldása. A nagy teljesítményű, természetes összetevőkre épülő, amelyek optimálisan kölcsönhatásba lépnek a legújabb technológiákkal, az innovatív ápolórendszer nem hagyja figyelmen kívül a bőröregedés egyetlen jelét sem. Nem mindegy, hogy ráncokról, sápadt bőrről, rugalmasságvesztésről vagy pigmentfoltokról van szó: AZ ÉRETT BŐR aktiválja a bőr természetes megújulási folyamatát és optikailag elfedi az apró foltokat. Abszolút anti-aging ápolási élmény – a fiatalos, friss, ragyogó arcbőrért és a feszesebb, egyenletesebb bőrért!

Anti aeging bőrápolás megkoronázása a dupla hatás elérése érdekében.

LUXUS GONDOZÁS A PLATINUM CARE az öregedésgátló ápolás fényűző csúcspontja és az extra osztály abszolút kényeztető élménye!

Az anti-aging kutatások legújabb eredményeinek köszönhetően az örök fiatalság úgymond elérhető közelségbe kerül, mert a PLATINUM CARE egy egyedülálló bőrfiatalító kezelés. A legmagasabb szintű luxusápolás már az első alkalmazással megtapasztalható: A bőr megérzi az innovatív Platinum MP Complex egyedi hatását – amely a ritka és nagyon értékes alapanyagon, a platinán és a természetből, biotechnológiából és szintézisből származó legmagasabb minőségű hatóanyagokon alapul. , melyek biztosítják a maximális bőrregenerációt biztosítják, ápolni. A PLATINUM CARE kettős öregedésgátló hatással győz meg: A bőrfelület azonnal láthatóan kisimul, és egyben hosszú távú mélyhatás érhető el a bőrszövetben. A fényűző textúra és az elegáns illat a bőrt és az érzékeket is kényezteti.

Mesoskin- Modern mezoterápia 800 600 AZ ARCÁPOLÁS MŰVÉSZETE

Mesoskin- Modern mezoterápia

Mindenki hallotta már a “mezoterápia” szót, értelmezni is tudni véli, mégsem biztos hogy pontosan tudja, hogy mit is jelent.

Mi az a MEZOTERÁPIA?

Mezoterápia egy nem sebészeti bőr fiatalító kezelés, amellyel a orvosi tisztaságú hatóanyagokat, vitaminokat, enzimeket szállítják a mélyebb rétegeiben a bőrnek, azaz a felhám és a szubkután rétegbe. A mezoterápia alapelve az, hogy az anyagok mélyen a bőrbe hatolnak, hogy elérjék azokat a területeket, amelyeket a krémek, egyszerűbb gépi eljárások, pl. ultrahang nem tudnak. A hatóanyagok bejuttatása a közvetlen injekciós eljárásokat váltja fel a mezoterápia, mindegy úgy, hogy nincs fájdalom, szúrás. Az a technológia, ami egy gyenge elektromos impulzus segítségével a különböző hatóanyagok bőr alsóbb rétegeibe való bejuttatására alkalmasak azáltal, hogy apró csatornákat nyit abban, elektroporációnak nevezzük.

Mi az elektroporáció?

Az elektroporáció elektromos impulzusokat használ, réseket hozva létre a bőr stratum corneum rétegében, így a hatóanyagok bejuthatnak a dermisbe, azaz a bőr második rétegébe. Az impulzus ideiglenes, reverzibilis (visszafordítható) csatornákat hoz létre a sejtmembrán permeabilitásának növelése érdekében, lehetővé téve, hogy a korábban nem felszívódó termékek behatoljanak és bejussanak a bőrbe. A hagyományos mezoterápia non-invazív, tű nélküli alternatívája, ezért biztonságos és fájdalommentes módszer, ellenjavallatok és bőrsérülések nélkül.

Alkalmas vagyok mezoterápiás kezelésre?

A mezoterápia minden bőrtípusra alkalmas férfiak és nők számára, és hatékonyan kezeli a bőrproblémákat. A MesoSkin™ rendszer különösen hatékony az olyan öregedési problémák esetén, mint a ráncok, aktív akne és aknés hegek, pigmentáció. Mivel a fizikális stimuláció hatására kollagén termelődik, ami a kor előrehaladtával erősen csökken. A bőr ragyogásának, feszességének és tömörségének általános hiánya szintén a mezoterápiás kezelések indikációja, és látható javulás tapasztalható. A mezoterápia nem bonyolult folyamat. Mindazonáltal először konzultálnia kell kozmetikussal. Otthon nem ajánlom senkinek, hogy kipróbálja!

Fáj a kezelés?

A hagyományos mezoterápia non-invazív, tű nélküli alternatívája, ezért biztonságos és fájdalommentes módszer, ellenjavallatok és bőrsérülések nélkül. A kezelés kellemes relaxáló hatású, olyan mint egy jó masszázs után. A bőr felfrissül, mert serkenti a vérkeringést, mivel a sejtekhez eljut az oxigén és a hatóanyagok. Fájdalommentes, kényelmes és pihentető kezelés, nincs zúzódás vagy más nem kívánt mezoterápia nyom, sérülés.

A mezoterápia minden bőrtípus kezelésére alkalmas?

Igen! A MesoSkin™ rendszerrel minden bőrtípus biztonságosan és sikeresen kezelhető . Az eredményeket és az elvárásokat az első konzultáció alkalmával meg lehet beszélni.

Kezelhető-e a mezoterápia az aktív akne és az aknés hegesedés?

Természetesen a mezoterápia az egyik legelismertebb kezelés az aktív hegesedéses akne kezelésére.

Milyen gyakran végezhető a non-invazív mezoterápiát?

A non-invazív mezoterápia biztonságosan megismételhető minden héten, amíg el nem érjük a kívánt eredményt.

Kombinálhatom a mezoterápiát más kezelésekkel?

Személyre szabott anti-aeging kezeléssel kombinálható.

Mennyi ideig tart a kezelés?

A mezoterápiás kezelés időtartama a kezelt terület nagyságától függően változhat, általában 20-25 perc.

Milyen gyorsan láthatók az eredmények?

A bőrfiatalítás látható eredményei általában már 3-4 héttel az eljárást követően láthatók, és idővel tovább javulnak. Általában 4-6 kezelésből álló kúra javasolt az optimális eredmény eléréséhez; a bőr javulása azonban már egyetlen kezelés után észrevehető. Az aknés hegesedés és pigmentfoltok megjelenésének javítása érdekében további kezelésekre lehet szükség. A szükséges kezelések száma változik, és az egyén bőrállapotától függ. A kezelések általában személyre szabottak.

Mesoskin technológia:

Mikrochip transzdermális technológia és elektroporációs technológia
Az EPM technológia egy olyan technológia, amely egyesíti az elektroporációt és a mikrochip transzdermális technológiát.
Az EPM technológia képes áthatolni a kutikula védőgátján, hogy mikrocsatornákat hozzon létre, a csatornákon keresztül táplálja a bőr alatti szövetet, behatoljon a bőr mezodermájába , hogy olyan kezeléseket érjen el, mint a hajszálerek keringésének elősegítése, a sejtek anyagcseréjének felgyorsítása, a sejtek öregedésének megakadályozása.

Az életkor előrehaladtával bőrünk általában szárazabbá válik, a nedvességveszteség következtében erősebb ráncok alakulnak ki. Ez nagyon gyakori probléma a középkorú és azon túli nők számára, és a legtöbb nő valamilyen szinten száraz bőrtől szenved. Másoknál előfordulhat olyan örökletes vagy környezeti tényező, amely száraz bőrt okoz, mint például papulák, bőrgyulladás, viszketés. Bármi legyen is a száraz bőr oka, a MesoSkin™ megoldást kínál a fent említett problémákra.
A MesoSkin™, ahogy a neve is sugallja, a szuperszonikus technológiával kombinált nagynyomású ejektor használata, amely tű használata nélkül nyomja át az aktív összetevőket, például a hialuronsavat, a C-vitamint és más hatóanyagokat a bőr dermális rétegén. Viszont behatol a bőrbe, és lehetővé teszi a sejtek számára, hogy felszívják az ezekben a létfontosságú tápanyagokban található aktív összetevőket, hogy kiegészítsék a nedvességet és a bőr tápanyagait, ami simává, nedvessé és energikussá teszi a bőrt.

Technológia
A MesoSkin™ segítségével a bőr legmélyebb rétegei is sikeresen kezelhetők fájdalom és kockázat nélkül.
A MesoSkin™ jelenleg az egyetlen tűmentes, non-invazív terápia, amely lehetővé teszi a mély bőrrétegek maximális táplálását. Elérheti az irhát, és nem csak fontos hatóanyagokkal látja el, hanem jelentősen hozzájárul a bőrfehérítéshez is, hosszan tartó hatással, mindezt tű és fájdalom nélkül.
Az EPM MesoSkin™ egy tű nélküli mezoterápiás kezelés, amely az elektroprofikáció és az innovatív lézeres trimmelő transzdermális mikrochip technológia kombinációját alkalmazza. A kombinált technológia növeli a sejtmembrán permeabilitását, hogy non-invazív módon bejusson vitaminokat, antioxidánsokat, hialuronsavat és fényesítő szérumokat, hogy elérje a hatóanyagok kívánt behatolási hatását a bőrbe. A sejtek felszívódása akár 85%-kal javul.

Mesoskin Eredmények:

 • Hidratáltan tartja a bőrt
 • A mezoterápia segíthet a bőr nedvességtartalmának növelésében, és teltebbé, feszessé és egészségesebbé teheti azt.
 • Csökkentheti a narancsbőrt, valamint eltávolíthatja a felesleges zsírt
 • Kezelheti és segítheti a haj újranövekedését
 • Fokozott kollagén és elasztin termelés
 • hidratálás, tonizálás és általános bőrrevitalizáció
 • méregtelenítés és védelem a szabad gyökök ellen
 • egyenletes bőrtónus
 • expressziós vonalak gyors és jelentős csökkentése
 • a szem alatti táskák egyértelmű csökkenése
 • látható bőrmegújulás
 • ragyogó, sima és tisztított bőr a felfrissült megjelenésért
 • kezeli a finom ráncokat, volumenvesztést, feszesíti a bőrfelületet
 • csökkenti a pórusok méretét
 • finomítja a bőrfelületet
 • halványítja a pigmentációt
 • visszafordítja az öregedés jeleit

Kezelés utáni gondozás:

 • 24 órán keresztül nincs smink
 • Előtte és utána 3 napig nincs hámlasztó termék vagy kezelés
 • Tilos a napozás vagy szolárium

A MESOSKIN kezelés után az otthoni bőrápolás nélkülözhetetlen!

Kezelés, rituálé, élmény…és még pár dolog 300 400 AZ ARCÁPOLÁS MŰVÉSZETE

Kezelés, rituálé, élmény…és még pár dolog

Mit várhatsz tőlem, a kozmetikusodtól?

Van aki emlékszik rá (velem együtt), hogy a ’80-as években milyen hangulat volt egy kozmetikában? Volt, hogy ültünk egy kissé imbolygó galérián, szépen sorban és vártuk, hogy sorra kerüljünk. Láttuk a mellettünk “szépülőket”, emlékszem én kissé zavarban is voltam – talán nem egyedül-, hogy ki lát engem, vagy épp kit látok én.

Ma mindenki úgy véli, hogy az adott hatóanyag ilyen vagy olyan bevitelén túl, élmény sőt rituálé legyen az az idő amikor vele foglalkozunk, mi kozmetikusok. Ahhoz hogy ezt az élményt nyújthassam, úgy rendeztem be a kozmetikámat, hogy az ott töltött idő végén érezd hogy valamennyi érzékszervedre hatottak az illatok, az érintés (masszáz és a csendes környezet is. )

Valamennyi kezelési rituálé eredményességét a Janssen Cosmetics biztosítja a legfrissebb tudományos eredményeket felvonultató hatóanyagaival, melyeket ötvözöm a folyamatosan bővülő gépi kezelésekkel, azonban az érintés erejét épp ennyire fontosnak tartom. Az Adrienn Feller illóolajak, eszenciák és arcolajok együttesen megadják azt a finom burkot, mely Téged, mint vendéget kiemel a rohanó napodból.

Várlak szeretettel, szépülj nálam!

Új energia a fáradt bőrért 1140 1140 AZ ARCÁPOLÁS MŰVÉSZETE

Új energia a fáradt bőrért

A rendkívül koncentrált, bőrmegújító hatóanyag-ampulla újra lélegezni engedi a fáradt, stresszes bőrt és új vitalitást ad neki! A válogatott összetevők, mint a kaviárkivonat, a hialuronsav és a tengeri planktonból nyert kivonat aktiválják a sejtanyagcserét és rózsás, friss és ragyogó arcbőrt biztosítanak!

Az arckontúrok különösen feszültnek és fáradtnak tűnnek különösen a stresszre való fokozott érzékenység idején. Az erős napsugárzás, a fogyás és az olyan stimulánsok, mint a túl sok koffein vagy nikotin, szintén túlzottan megterheli a bőrt. Ellensúlyozható a bőr öregedése, védhető a szabad gyökök, és támogatható a természetes regenerációs folyamat.

Otthoni bőrápolásban próbáld ki a 7 napos Caviar Extract Ampulla kezelést kaviár kivonattal, észrevehetően és láthatóan aktiválja és revitalizálja bőrödet.

Pár termékötlet, melyekben magas kaviár tartalom miatt figyelmet érdemel:

https://sylviakozmetika.hu/termek/kaviaros-ampulla-7-x-2-ml/

https://sylviakozmetika.hu/termek/caviar-pearl-serum/

https://sylviakozmetika.hu/termek/luxus-kaviar-krem/

Optimális bőrápolási rutin és termékajánló, ha száraz a bőröd 564 744 AZ ARCÁPOLÁS MŰVÉSZETE

Optimális bőrápolási rutin és termékajánló, ha száraz a bőröd

TÖKÉLETES ARCÁPOLÁS: lépésről lépésre a hibátlan bőrért, bőrápolási rutin – a helyes sorrend számít

A megfelelő ápolás és a termékek használatának sorrendje elengedhetetlen a kozmetikai termékek bőrön való maximális hatékonyságához. Én az alábbiakat javaslom az optimális szépségápolási rutinhoz – ami minden bőrtípusra alkalmas.

Útmutató a hialuronsavhoz 400 306 AZ ARCÁPOLÁS MŰVÉSZETE

Útmutató a hialuronsavhoz

Míg az átlagos fogyasztói ismeretek a hialuronsav hidratáló tulajdonságait illetően nőttek, a marketing stratégák is felkeltették annak értékesítési potenciálját. Azonban nem minden hialuronsav egyenlő.
A Sandton Esztétikai Intézet (SAI) által készített rövid útmutató segít megérteni a hialuronsav tulajdonságait, megismerni a biztonságosan alkalmazható formáit, felismerni a hialuronsav formáit a termékcímkéken, megkülönböztetni a minőséget, és a legjobb eredményeket elérni azáltal, hogy különbséget tudjunk tenni a hialuronsav valóban hasznos alkalmazásai és a kevésbé előnyösök között.


Mi a hialuronsav és miért olyan fontos az öregedésgátló?


A hialuronsav az emberi test által természetes úton előállított molekula. Segít az ízületek és a porcok fájdalommentes mozgásában, felgyorsítja a sebek helyreállítását és szerepet játszik a szövetképződésben (sejtvándorlás révén).
Az esztétikai világban a hialuronsav leginkább az otthoni bőrápolás hidratáló tulajdonságairól híres (szépítő antioxidáns tulajdonságai révén). Figyelemre méltó képességgel rendelkezik, a saját tömegének 1000-szeresét vonzza és képes annak megkötésére. A hialuronsav molekula segít megkötni a nedvességet a kollagénhez, hogy az megmaradjon a bőrben. Megnövelt nedvességszint a bőrrétegekben, mintegy természetes módon hidratálva eredményezi a sima, telt és fiatalos megjelenést.

Hialuronsav

Biológiai öregedés alapján természetes a hialuronsav-termelési szintünk csökkenése. A hialuronsav pótlásának lehetősége az öregedésgátló kezelések, termékek használatának lehetőségét kínálja. A bőrön belüli víz mennyiségének növekedése a sejtek jobb működéséhez, feszesítéséhez és tonizálásához vezet, és gyakran segít olyan problémás állapotok megnyugtatásában, mint a vörös, száraz, érzékeny, rozáceára hajlamos bőr.
A hialuronsav injekciók stratégiai szempontból speciálisan (orvos) által elhelyezhetők akár az arc aszimmetriájának vagy a kifejezett nem kívánt öregedésnek a korrigálásában-ezt hívja a köznyelv “töltésnek”.

A hialuronsav biztonságos?


A „sav” szónak a molekula nevében való megléte riadalmat okozhat egyesekben, azonban ez elengedhető aggodalom. A hialuronsav egy olyan anyag, amelyet a testünk termel, önmagában a tiszta hialuronsavval szembeni allergiás reakció kockázata nagyon valószínűtlen, szinte lehetetlen. A hialuronsav minden bőrtípus számára hasznos és biztonságos.

Az összes otthoni ápoló termék ugyanazzal a hialuronsav tartalommal bír?
Nem, egyáltalán nem.

A hialuronsav olyan molekula, amelyet különféle molekulatömegben vagy méretben lehet előállítani, így annak megléte is különböző mértékű a különböző kozmetikumokban. A víz megkötése és a belső szövetekhez való kötése érdekében a hialuronsav molekulának be kell hatolniuk az epidermiszbe vagy a bőr felső rétegeibe. Mint ilyen, a kisebb molekulatömeg kívánatos, mivel mélyebbre süllyedhet a dermális rétegekben, és alulról duzzadva érezhetőbb, látványosabb lesz az öregedésgátló hatás.

A hialuronsav legoptimálisabb formája azok a kozmetikumok, melyek nátrium-hialuronátot tartalmaznak, amely a hialuronsav jelenleg ismert legkisebb molekulatömegű formája.

Érdemes megjegyezni azt is, hogy a kozmetikumokban nem mindig kívánatos a hialuronsav magasabb koncentrációja. Bizonyos esetekben a rendkívül magas koncentráció szintje valóban nem kívánt bőrszárazságot eredményezhetnek. A hialuronsav arányának minden esetben a kívánt eredményeket kell szolgálnia.
A magasabb koncentrációk öregedésgátló hatásokat eredményeznek, míg az alacsonyabb koncentrációkat a bőr hidratáltságát, ragyogását vagy a pattanások elleni küzdelmet segítik.
Az injektálható hialuronsavak tekintetében a hialuronsav végső mély bejuttatásához az injekciós bőrbetöltők ideálisak lehetnek. Ez a technika a pontos mennyiségek injektálása a meghatározott bőrrétegekben.

Keresztkötött hialuronsav használata

Melyek a legfontosabb összetevők, amelyekre figyelni kell az otthoni bőrápolásra tervezett hialuronsavat tartalmazó kozmetikumok vásárlásakor?

Az összetevők listájában (INCI) a hialuronsavat jelenítheti meg a következő megnevezések bármelyike: glikozaminoglikán, hialurán, hialuronán, nátrium-hialuronát vagy hylán.

Amire figyeljünk még, mielőtt vásárolunk:

-Nem tartalmazhat erős illatanyagokat vagy alkoholt, amely kiszáríthatja és irritálhatja a bőrt.
-Tartalmaznia kell további hidratáló szereket (okklúzívumokat), amelyek segítenek megtartani a nedvességet (gondoljunk csak shea vajra, jojobaolajra és hasonlókra).
-Kombinálható hatóanyaggal a hatékonyabb eredmények érdekében, mint például a B5 vagy C vitamin.

Megállapíthatjuk, hogy valóban jó minőségű kozmetikumot nem is olyan egyszerű választani. Azok a termékek, melyeket a https://sylviakozmetika.hu/webshop/ -ban találsz ezen kritériumoknak megfelelnek. Megbízható német minőség, garantált eredmény-ezt élvezheted, ha a Janssen Cosmetics kozmetikumaival ápolod bőrödet a mindennapokban. Szépülj velem otthon is minden nap!

Janssen Cosmetics- Szilvia Shop