Barion Pixel

Mesoskin- Modern mezoterápia

Mesoskin- Modern mezoterápia 800 600 AZ ARCÁPOLÁS MŰVÉSZETE

Mindenki hallotta már a “mezoterápia” szót, értelmezni is tudni véli, mégsem biztos hogy pontosan tudja, hogy mit is jelent.

Mi az a MEZOTERÁPIA?

Mezoterápia egy nem sebészeti bőr fiatalító kezelés, amellyel a orvosi tisztaságú hatóanyagokat, vitaminokat, enzimeket szállítják a mélyebb rétegeiben a bőrnek, azaz a felhám és a szubkután rétegbe. A mezoterápia alapelve az, hogy az anyagok mélyen a bőrbe hatolnak, hogy elérjék azokat a területeket, amelyeket a krémek, egyszerűbb gépi eljárások, pl. ultrahang nem tudnak. A hatóanyagok bejuttatása a közvetlen injekciós eljárásokat váltja fel a mezoterápia, mindegy úgy, hogy nincs fájdalom, szúrás. Az a technológia, ami egy gyenge elektromos impulzus segítségével a különböző hatóanyagok bőr alsóbb rétegeibe való bejuttatására alkalmasak azáltal, hogy apró csatornákat nyit abban, elektroporációnak nevezzük.

Mi az elektroporáció?

Az elektroporáció elektromos impulzusokat használ, réseket hozva létre a bőr stratum corneum rétegében, így a hatóanyagok bejuthatnak a dermisbe, azaz a bőr második rétegébe. Az impulzus ideiglenes, reverzibilis (visszafordítható) csatornákat hoz létre a sejtmembrán permeabilitásának növelése érdekében, lehetővé téve, hogy a korábban nem felszívódó termékek behatoljanak és bejussanak a bőrbe. A hagyományos mezoterápia non-invazív, tű nélküli alternatívája, ezért biztonságos és fájdalommentes módszer, ellenjavallatok és bőrsérülések nélkül.

Alkalmas vagyok mezoterápiás kezelésre?

A mezoterápia minden bőrtípusra alkalmas férfiak és nők számára, és hatékonyan kezeli a bőrproblémákat. A MesoSkin™ rendszer különösen hatékony az olyan öregedési problémák esetén, mint a ráncok, aktív akne és aknés hegek, pigmentáció. Mivel a fizikális stimuláció hatására kollagén termelődik, ami a kor előrehaladtával erősen csökken. A bőr ragyogásának, feszességének és tömörségének általános hiánya szintén a mezoterápiás kezelések indikációja, és látható javulás tapasztalható. A mezoterápia nem bonyolult folyamat. Mindazonáltal először konzultálnia kell kozmetikussal. Otthon nem ajánlom senkinek, hogy kipróbálja!

Fáj a kezelés?

A hagyományos mezoterápia non-invazív, tű nélküli alternatívája, ezért biztonságos és fájdalommentes módszer, ellenjavallatok és bőrsérülések nélkül. A kezelés kellemes relaxáló hatású, olyan mint egy jó masszázs után. A bőr felfrissül, mert serkenti a vérkeringést, mivel a sejtekhez eljut az oxigén és a hatóanyagok. Fájdalommentes, kényelmes és pihentető kezelés, nincs zúzódás vagy más nem kívánt mezoterápia nyom, sérülés.

A mezoterápia minden bőrtípus kezelésére alkalmas?

Igen! A MesoSkin™ rendszerrel minden bőrtípus biztonságosan és sikeresen kezelhető . Az eredményeket és az elvárásokat az első konzultáció alkalmával meg lehet beszélni.

Kezelhető-e a mezoterápia az aktív akne és az aknés hegesedés?

Természetesen a mezoterápia az egyik legelismertebb kezelés az aktív hegesedéses akne kezelésére.

Milyen gyakran végezhető a non-invazív mezoterápiát?

A non-invazív mezoterápia biztonságosan megismételhető minden héten, amíg el nem érjük a kívánt eredményt.

Kombinálhatom a mezoterápiát más kezelésekkel?

Személyre szabott anti-aeging kezeléssel kombinálható.

Mennyi ideig tart a kezelés?

A mezoterápiás kezelés időtartama a kezelt terület nagyságától függően változhat, általában 20-25 perc.

Milyen gyorsan láthatók az eredmények?

A bőrfiatalítás látható eredményei általában már 3-4 héttel az eljárást követően láthatók, és idővel tovább javulnak. Általában 4-6 kezelésből álló kúra javasolt az optimális eredmény eléréséhez; a bőr javulása azonban már egyetlen kezelés után észrevehető. Az aknés hegesedés és pigmentfoltok megjelenésének javítása érdekében további kezelésekre lehet szükség. A szükséges kezelések száma változik, és az egyén bőrállapotától függ. A kezelések általában személyre szabottak.

Mesoskin technológia:

Mikrochip transzdermális technológia és elektroporációs technológia
Az EPM technológia egy olyan technológia, amely egyesíti az elektroporációt és a mikrochip transzdermális technológiát.
Az EPM technológia képes áthatolni a kutikula védőgátján, hogy mikrocsatornákat hozzon létre, a csatornákon keresztül táplálja a bőr alatti szövetet, behatoljon a bőr mezodermájába , hogy olyan kezeléseket érjen el, mint a hajszálerek keringésének elősegítése, a sejtek anyagcseréjének felgyorsítása, a sejtek öregedésének megakadályozása.

Az életkor előrehaladtával bőrünk általában szárazabbá válik, a nedvességveszteség következtében erősebb ráncok alakulnak ki. Ez nagyon gyakori probléma a középkorú és azon túli nők számára, és a legtöbb nő valamilyen szinten száraz bőrtől szenved. Másoknál előfordulhat olyan örökletes vagy környezeti tényező, amely száraz bőrt okoz, mint például papulák, bőrgyulladás, viszketés. Bármi legyen is a száraz bőr oka, a MesoSkin™ megoldást kínál a fent említett problémákra.
A MesoSkin™, ahogy a neve is sugallja, a szuperszonikus technológiával kombinált nagynyomású ejektor használata, amely tű használata nélkül nyomja át az aktív összetevőket, például a hialuronsavat, a C-vitamint és más hatóanyagokat a bőr dermális rétegén. Viszont behatol a bőrbe, és lehetővé teszi a sejtek számára, hogy felszívják az ezekben a létfontosságú tápanyagokban található aktív összetevőket, hogy kiegészítsék a nedvességet és a bőr tápanyagait, ami simává, nedvessé és energikussá teszi a bőrt.

Technológia
A MesoSkin™ segítségével a bőr legmélyebb rétegei is sikeresen kezelhetők fájdalom és kockázat nélkül.
A MesoSkin™ jelenleg az egyetlen tűmentes, non-invazív terápia, amely lehetővé teszi a mély bőrrétegek maximális táplálását. Elérheti az irhát, és nem csak fontos hatóanyagokkal látja el, hanem jelentősen hozzájárul a bőrfehérítéshez is, hosszan tartó hatással, mindezt tű és fájdalom nélkül.
Az EPM MesoSkin™ egy tű nélküli mezoterápiás kezelés, amely az elektroprofikáció és az innovatív lézeres trimmelő transzdermális mikrochip technológia kombinációját alkalmazza. A kombinált technológia növeli a sejtmembrán permeabilitását, hogy non-invazív módon bejusson vitaminokat, antioxidánsokat, hialuronsavat és fényesítő szérumokat, hogy elérje a hatóanyagok kívánt behatolási hatását a bőrbe. A sejtek felszívódása akár 85%-kal javul.

Mesoskin Eredmények:

 • Hidratáltan tartja a bőrt
 • A mezoterápia segíthet a bőr nedvességtartalmának növelésében, és teltebbé, feszessé és egészségesebbé teheti azt.
 • Csökkentheti a narancsbőrt, valamint eltávolíthatja a felesleges zsírt
 • Kezelheti és segítheti a haj újranövekedését
 • Fokozott kollagén és elasztin termelés
 • hidratálás, tonizálás és általános bőrrevitalizáció
 • méregtelenítés és védelem a szabad gyökök ellen
 • egyenletes bőrtónus
 • expressziós vonalak gyors és jelentős csökkentése
 • a szem alatti táskák egyértelmű csökkenése
 • látható bőrmegújulás
 • ragyogó, sima és tisztított bőr a felfrissült megjelenésért
 • kezeli a finom ráncokat, volumenvesztést, feszesíti a bőrfelületet
 • csökkenti a pórusok méretét
 • finomítja a bőrfelületet
 • halványítja a pigmentációt
 • visszafordítja az öregedés jeleit

Kezelés utáni gondozás:

 • 24 órán keresztül nincs smink
 • Előtte és utána 3 napig nincs hámlasztó termék vagy kezelés
 • Tilos a napozás vagy szolárium

A MESOSKIN kezelés után az otthoni bőrápolás nélkülözhetetlen!