Barion Pixel

NCTF 135 HA a FILLMED-től

NCTF 135 HA a FILLMED-től 450 450 AZ ARCÁPOLÁS MŰVÉSZETE

A FILLMED filozófiája: „A szépség művészet, mi tudománnyá tettük”. Hála a tudománynak, bőrünk szépsége és fiatalsága megőrizhető, fokozható és maximalizálható. A Fillmed Laboratories biztosítja számunkra a bőr rejuvenációját.

Ezzel a kezeléssel a legérzékenyebb részek is elérhetők és feltölthetők. A felső és alsó szemhéj is kezelhető, a szarkalábak és ráncok vagy a nyaki redők mentén kifejezetten a redő/ránc mentén haladunk. Az ajkak körüli kis ráncok is jelentősen javíthatók. A polirevitalizációs töltőanyag tökéletesen a ráncba juttatható, minimális kellemetlenséggel, precízen. A száj körüli kezelés elhalványítja a finom ráncokat, redőket, dohányzó/csókráncokat. A bőr sugárzó, egyenletes és ragyogó lesz.

Mi az M-HA18?


Két nagyon erős vízmegkötő és hidratáló anyagot tartalmazó formula, melyet a finomabb ráncok feltöltésére, a bőr felszínén lévő ráncok elsimítására és a bőr intenzív hidratálására fejlesztett ki a
Fillmed Laboratories. Kiválóan alkalmas a dehidratált és fakó bőr kezelésére is.

Revitalizáció elengedhetetlen a megfelelő, minőségi bőrápolásban, erre is tökéletes az NCTF. A cég már bemutatott vívmánya a Natural Cellular Treatment Factor, a sejtszinten ható rejuvenációs „koktél” egyedülálló termék, jelenleg Magyarországon az egyetlen CE engedéllyel rendelkező injektálható revitalizációs termék. 55+ hatóanyagot tartalmaz, ásványi anyagokat, vitaminokat, koenzimeket, antioxidáns összetevőket, aminosavakat. A bőrt ugyanis nem elég töltőanyagokkal tölteni, fontos a bőr tápanyagokkal való ellátása, hogy az valóban egészséges és szép legyen. Az NCTF bőrtökéletesítő hatása több fronton is megnyilvánul: összehúzza a pórusokat, hidratál, anti-aging hatású, feszesít, visszaadja a bőr egészséges ragyogását, egyenletessé teszi a bőrfelszínt. Az NCTF steril folyadék, a felhasználás a bőr alá injektálástól a mezoterápiáig nagyon sokrétű és képes igazodni az életkor és a bőrminőség éppen aktuális igényeihez.

Kinek ajánlott a kezelés?

Ez a kezelés minden korosztály és minden bőrtípus számára ideális. Lehet megelőző kezelésként alkalmazni, vagy az arc korrigálására, visszafiatalítására. A szem alatti kellemetlen sötét karikák eltüntetésére tökéletes.

A FILLMED megalkotta a legkiválóbb bőrminőség javító készítményt az esztétikai piacon. Az NCTF 135HA 5mg/ml-nyi, nagy töménységű lineáris szabad hialuronsavat és 59 revitalizáló összetevőt tartalmaz.

A hialuronsav-on kívül 12 vitamin, 24 aminosav, 6 koenzim 5 nukleinsav, 6 ásványi anyag és 6 egyéb összetevő (pl. glutation) gondosodik a bőr megújításáról.

ELÉRHETŐ A BŐR TÉRFOGATNÖVELÉSE ÉS FELTÖLTÉSE FÁJDALOM ÉS EGYENETLENSÉG NÉLKÜL.

360%-OS BŐRMINŐSÉG JAVULÁS. TERMÉSZETES BIOSTIMULÁCIÓ

+144% RAGYOGÁS: EGYENLETESEBB ARCSZÍN
+132% HIDRATÁLT, TÓNUSOSABB BŐR
+52% HOMOGENITÁS
-43% HALVÁNYABB RÁNCOK, SZARKALÁBAK
– 59% KISEBB PÓRUSMÉRET

Szemkörnyék kezelés 35.000,-Ft. A kezelés időtartama 30 perc