Barion Pixel

Nyári kezelések: a bőr hidratálása mezoterápiával

Nyári kezelések: a bőr hidratálása mezoterápiával 404 300 AZ ARCÁPOLÁS MŰVÉSZETE

Az emberi szervezet egy olyan csodálatos “gépezet”, amely sejtjeinek működéséhez a víz elengedhetetlenül szükséges. Nem csak élet nem létezik nélküle, de szépség és fiatalság sem!

A víz bőrünk lételeme és tápláléka. Testtömegünk körülbelül 60%-át adja és egyötöde az irhában található meg. A hialuronsav, amely bőrünk alkotóeleme a víz megkötésében játszik szerepet és sajnos az évek előre haladtával mennyisége és vízmegkötő képessége is csökken, így pótolni szükséges. A mezoterápia bármely módszere (tűs és tű nélküli) tökéletes erre a célra, ugyanis ezzel a módszerrel igazán mélyre tudjuk juttatni a tiszta hatóanyagokat a bőrben.

Fontos tehát a fiatalság aktiválására olyan hatóanyagokat alkalmazni, melyek rendkívüli vízmegkötő képességűek és nedvességgel látják el a bőrt. Ilyen anyagok a hyaluronsav, tenger víz, alangfű, algák.

Olyan kezeléseket hoztam Nektek nyárra, ami azonnali látható eredményt jelent. A Mesoter ampullák és szérumok a Tegodertől: B-LIKE CONCENTRATE, GF • FC REVITALISING CONCENTRATE, MICROFENSINE CONCENTRATE, CLINIK CONCENTRATE OF NATIVE COLLAGEN, ADVANCE ETERNITY JOVENESSE, ABSOLUTE FUSION CONCENTRATE. A kezelések garanciája a szuper hatóanyag egy prémium kategóriás Sisneo Meslux ST. mezoterápiás gép együttes használata.

Hialuronsav és Tengervíz Koncentrátum

A Sealuronic gel™ a tiszta hialuronsav és a tengervíz szinergetikus kombinációja, mely minden bőrtípus számára erőteljes regeneráló és reminalizáló hatású, ezért látványos és hosszan tartó feltöltést biztosít. A tiszta 5% töménységű hialuronsav hidratáló, ránctalanító hatású, látványosan emeli az arc kontúrvonalait és fokozza a bőrtónust. A készítmény folyamatos használattal egyenletes és sima tapintású, rugalmas, feszes bőrfelszínt eredményez. 100% tisztaság és rendkívüli hatékonyság.

Fő hatóanyagok:
Tiszta 5 % Hialuronsav és Tengervíz

Szuper bőrfeltöltő ránckihúzó koncentrátum

Növényi őssejtes koncentrátum azonnali tartós feszesítő, bőrfeltöltő és ránckihúzó hatással. Stresszes, fakó, petyhüdt, idősödő bőr esetén természetes, extra erős hidratáló hatásával csökkenti a mimikai ráncokat és mély ráncokat. Regenerálja a sejtek DNS-ét. A Centella Asiatica kapszulákba zárt növényi őssejtek képesek a mélyebb rétegekig eljutni. Kiválóan ultrahangozható. Minden bőrtípus számára megfelelő. 
Felhasználható professzionális bőrfiatalító kezelésekkel (mikrodermabrázió, kémiai hámlasztás, rádiófrekvencia) kombinálva is.

Fő hatóanyagok:
Növényi őssejtek, szilícium és új generációs peptidek.

Absolute Fusion O2 Vitamin Cocktail

Botox hatású koncentrátum professzionális használatra. Botox hatású peptidekkel, hialuronsavval gazdagított formula. Izom-összehúzódást szabályozó, különösen a mimikai ráncok mélyülése ellen kifejlesztett termék, mely simaságot és fiatalos megjelenést kölcsönöz a bőrnek. Orvos-esztétikai beavatkozásokhoz és kézzel végzett technikákkal együtt is alkalmazható. Ideális tűs- és gépi mezoterápiához egyaránt.

Fő hatóanyagok: preszinaptikus peptidek, hialuronsav