Barion Pixel
Otthoni hámlasztás Fillmed termékekkel

Olyan hámlasztó kúrát keresel, amit otthon, nyugodt körülmények között el lehet végezni? És ezen felül még valódi bőrfiatalításra is képes? A Fillmed termékekkel történő otthoni hámlasztás hatása felér egy szalonkezeléssel, így a kanapéból kényelmesen és hatékonyan újíthatod meg bőrödet. Vágj bele az otthoni hámlasztásba kiemelt hatékonyságú kúrámmal, hiszen a Fillmed termékekkel a hosszantartó fiatalság többé már nem álom!

A Fillmed orvos-esztétikai márka

világszerte elismert márka a bőr-és sejtmegújítás terén (a Zo Skin mellett)

különlegessége a NCTF, ami a biológiai bőrfiatalításért felelős

nagy koncentrációjú, csúcsminőségű hatóanyagok

kimagasló hatékonyság

A márka megalkotása Michel Tordjman nevéhez fűződik, aki 1978-ban kiemelkedő hatékonyságú orvos-esztétikai termékek gyártásába kezdett. Egy egyedülálló megoldást talált ki a bőröregedés hatásainak korrigálására: az NCTF hatóanyag komplexet. Ezzel a megoldással a biológiai bőrfiatalítás és sejtmegújítás többé már nem volt lehetetlen. Nem véletlen, hogy manapság egyre többen választják a nem invazív esztétikai lehetőségeket, mivel ezekkel a hialuronsav-kezelésekkel műtéti beavatkozás nélkül is kiemelkedő eredmények várhatóak bőrfiatalítás terén.
Ha hatékony bőrfiatalításra és bőrmegújításra vágysz, akkor itt az ideje, hogy kipróbáld a Fillmed termékeket!

otthoni hamlasztas hamlaszto kura ranctalanitas

Amit tudni kell az otthoni hámlasztás előtt:

Az első és legfontosabb a kúra megkezdése előtt, hogy mindenképp szükséges egy konzultáció és egy szalonkezelés. Ekkor felmérem a bőrtípust és annak igényeit, illetve olyan tanácsokkal látlak el, melyek elengedhetetlenek a hatékony otthoni hámlasztáshoz. Ezután a Skin Perfusion kozmetikumokkal otthon tovább folytatható a bőrápolás, ezzel továbberősítve a kezelések hosszantartó hatását. A hámlasztók csupán mikrohámlást okoznak, vagyis szinte észrevehetetlenül újítják meg a bőrt. A kúra alatt kiemelt fontosságú a fényvédelem, ugyanis a kémiai hámlasztás növeli a bőr fényérzékenységét.

 

Milyen hatás érhető el a kúrával?

 • finomabb ráncok kisimulnak
 • bőrfelszín egyenletesebbé válik
 • orvosolhatóak a különböző bőrproblémák
 • pigmentfoltok elhalványulnak
 • tökéletesíti és fiatalítja az arcbőrt

Milyen termékeket tartalmaz a csomagajánlat?

 • Cleansing Oil (200 ml) – arctisztító olaj: Hatékonyan eltávolít minden szennyeződést, és oldja a zsírt, miközben nem szárítja ki a bőrt.
 • Micellar Water (200 ml) – micellás arclemosó víz: Felfrissíti a bőrt, illetve eltávolítja az esetleges sminkmaradványokat.
 • Perfecting Solution (100 ml) – bőrtökéletesítő hámlasztó folyadék: Finoman hámlaszt, és összehúzza a pórusokat, így előkészíthető a bőr a hámlasztó kúra további lépéseire.
 • Glycol Mask – hámlasztó maszk: A maszk 15% glikolsavat és 2% fitinsavat tartalmaz, melyek intenzíven és gyorsan hatnak a bőrre.
 • 1 db bőrtípusnak megfelelő szérum (30 ml): Célirányos hatású szérum a bőr igényeinek megfelelően. Választható: RE-TIME ránctalanító retinolos szérum, AA-LIFT feszesítő lifting hatású szérum, HAB5 hidratáló szérum.
 • 1 db regeneráló krém (50 ml): A 6HP-YOUTH regeneráló krém kombinált bőrre ajánlott, míg az 5HP-YOUTH regeneráló krém normál és száraz bőrre javasolt.
 • E-YOUTH 50 Sun Cream (50 ml) – SPF 50 faktoros fényvédőkrém: Véd a napsugarak káros hatásaitól, valamint intenzíven hidratálja a bőrt.
otthoni hamlasztas hamlaszto kura ranctalanitas

+VÁLASZTHATÓ AJÁNDÉK:

 • Termékcsomag 44.800 Ft értékben, ami tartalmazza: a HXR-EYE (15 ml) szemránckrémet és a GR-YOUTH (50 ml) a bőr teltségét növelő „plumping” maszkot.
 • Egyszeri szalonban történő Fillmed hámlasztás.

Miért válaszd az otthoni hámlasztást?

kényelemben végezheted el a kozmetikai kezeléssel felérő kúrát

nem kell másokhoz igazodni

biztonságos, bármikor elvégezhető hámlasztó kúra

gyors és látványos eredmények várhatóak

az arc, a nyak és a dekoltázs mellett a kézfejeken is alkalmazható

számos bőrproblémára jelent megoldást

Mennyibe kerül?

Az otthoni hámlasztás csomagára: 150.000 Ft.

Az otthoni hámlasztás kiváló lehetőség arra, hogy nyugodt körülmények között szépüljön meg bőröd. Ám a látványos eredmények nem jönnek ilyen könnyen. A tartós és valóban szembeötlő változás csak akkor érhető el, ha a bőrtípusnak megfelelő kúrát állítjuk össze, és a hozzákapcsolódó termékeket alkalmazzuk. Az általam kínált Fillmed termékekkel történő otthoni hámlasztó kúra minden esetben személyre szabott, ezáltal biztosan a megfelelő módon tudod ápolni bőröd. Ha Te is inkább a kényelmes módját választanád a hámlasztásnak, akkor válaszd legújabb csomagajánlatomat, az otthoni hámlasztást! Várom megkeresésed!