Barion Pixel

Rólam

Üdvözöllek a webshopon!

Szalai Szilvia vagyok kozmetikus, szalontulajdonos és a Sylvia Shop megálmodója. A kozmetika világa 12 éves koromban bűvölt el, amikor is egy csigalépcsőn megközelíthető kisvárosi kozmetikába toppantam be. Már akkor és ott tudtam, hogy egyszer én is olyan leszek, mint Ő: a nagybetűs „kozmetikus”. Soha nem volt problémás bőröm, ám mégis úgy jártam kozmetikába, mint más a különórákra. Az „egyszer” azonban később jött el, mint ahogy szerettem volna. Előbb szülésznő, majd közgazdász lettem, de egyértelmű volt számomra, hogy egyik sem az én igazi hivatásom. Végül eljött az a pillanat, amire mindig is vágytam: kozmetikus lettem.

Az elhivatottság,
a vágy, hogy egyre jobban és egyre többet tudjak adni a vendégeimnek, hamar meghozták az első elismeréseket számomra. A Janssen Cosmetics referencia szalonjaként olyan kiemelkedő minőségű termékekkel dolgozhatok, melyek nemcsak Európában, hanem különböző világversenyeken is számos díjat elnyertek. Ahogy minden ember egyedi, úgy minden bőr is egyedi, de egy valami közös és azonos: mindenki szép bőrre vágyik kortól függetlenül.

Hiszem és vallom,
hogy a 21. században a kozmetikákban is szükségesek olyan eljárások, amelyek drasztikus beavatkozások és fájdalom nélkül is látványosan kezelik a bőr öregedésével járó elváltozásokat. Ebből adódóan nem véletlen tehát, hogy a kozmetika húzóággá nőtte ki magát a gyógyszertáraknál is. Számos olyan innovatív technológia és hatóanyag került felfedezése, amelyekkel hatékonyan, radikális beavatkozások nélkül fiatalítható a bőr. Ezen kívül bőrproblémák esetén ma már a kiváltó ok kezelésére koncentrálnak, nem pedig a felületi kezelésre, mint korábban.

Mindig is érdekeltek
az orvos-esztétikai kezelések és az anti-aging kezelésekben rejlő lehetőségek. Folyamatosan keresem azon hatóanyagokat és eljárásokat, amelyek természetesen, ugyanakkor látványosan fiatalítják a bőrt, a relax élmény maximális megélése mellett. Minden kezelést magamon és szűk környezetemen tesztelek, és ha valóban azt az eredményt tapasztalom, amit elvártam, akkor válik az szalonkezeléssé. Az igazi relax élmény egy minden igényt kielégítő arc-, nyak- és dekoltázsmasszázzsal válik teljessé, ami minden kezelés része. A masszázst rituálénak tekintem, és általa az érintés varázsát csak őszintén és szeretettel lehet átadni. Ez egy olyan érzés, amit mindenkinek meg kell tapasztalnia.

Az orvos-esztétika és a kozmetika

Vendégeim közül sokan vesznek igénybe orvos által végzett speciális kezeléseket. Emiatt nagy igény lett arra, hogy elő- és utókezelésekként olyan kezeléseket tudjak biztosítani számukra, melyek ezen beavatkozások eredményét szinergiában tovább erősítik. Manapság számos orvos-esztétikai kezelés áll rendelkezésre a kozmetikákban is, melyekkel műtét nélkül lehet csodás változásokat elérni.  Ezek nem igényelnek gyógyulási időt, bármikor elvégezhetőek és teljes mértékben biztonságosak.

Kíváncsi vagy kozmetikai szolgáltatásaimra is?

Látogass el a kozmetika weboldalára, ahol bővebb információt kaphatsz a kozmetikámban igénybe vehető szoláltatásokról!