Barion Pixel

BEMUTATÓTEREM

Bepillantás a kezelésekbe

Masszázs – alapelem a szépítő kezelésben

Az arckezeléseknek, különösen az anti-aging kezeléseknek fontos eleme a masszázs, erre nagy figyelmet fordítok. Majdnem minden fajta arckezelésem tartalmaz egy alapos, 20-30 perces arc-, nyak- és dekoltázsmasszázst, ezen felül a kezeléssorozatba érdemes időről-időre beiktatni a speciális 60 perces arcszépítő masszázst.

Az arcmasszázs a kezelés legkellemesebb része, ellazít, megnyugtat, segít a lelki feltöltődésben is. Relaxációs hatása mellett azonban fontos, hogy nagy mértékben növeli a hatóanyagok bevitelének hatékonyságát, segíti a bőr feltöltődését és növeli az arcizmok, a bőr rugalmasságát.

Mesolux – tű nélküli mezoterápia

A MESOLUX foto-elektroporáció nagyon hatékony, tű nélküli mezoterápiás eljárás, látványos, azonnali eredmények érhetők el vele az arcbőr kezelésében.

A kezeléshez a Fusion Meso szérumait használom. A bőr igényei szerint választom ki a megfelelő hatóanyagú szérumokat, ezeket csepegtetem a bőrre. A foto-elektroporációs készülék elősegíti a hatóanyagok bevitelét: elektromos impulzusokkal rövid időre megnyitja a pórusokat, majd sugárzó fénynyaláb segítségével bejuttatja a bőrbe a hatóanyagokat.

Számos esetre, problémára alkalmazható a módszer, érzékeny, problémás bőrtől a megereszkedett bőrig, de leggyakrabban a fiatalító, bőrfeszesítő kezelés keretében alkalmazom.

Hibiszkusz peel-off – multifunkciós maszk

Az arckezelések záró része általában egy pakolás vagy maszk alkalmazása, amit a kezelés célja és a bőr igényei szerint választok ki.

Hatásos és bármilyen bőrtípus esetén ajánlott maszk a hibiszkusz kivonatú, egyben lehúzható Inspira maszk. Arcra, nyakra, dekoltázsra alkalmazható, ránctalanító kezelések keretében ideális.

A maszk stimulálja a bőr megújulását, felfrissíti, üdévé teszi a bőrt. Eltávolítja az elhalt sejteket a bőr felszínéről, ezáltal simává teszi a bőrt, csökkenti a ráncokat. Gyorsítja az új sejtek képződését, elősegíti az egyenletes arcszínszerkezetet, intenzíven hidratál. A hibiszkusz antioxidáns és szabadgyök megkötő képessége lassítja a bőr öregedési folyamatát.