Éjszakai szájmaszk – A szájápolás csodája

Míg az arcbőr több mint 20 rétegből álló héjat tartalmaz (szaruréteg), az ajakréteg csak 3-5 rétegből áll. Ezenkívül hiányzik a védő külső szaruréteg és a bőr többi részétől eltérően nincs hidratáló faggyú és izzadság. Mindezért a nedvességet gyorsabban veszíti el. Ez látható ráncokhoz és finom vonalakhoz vezet az ajak szélein, valamint a törékeny ajkakon. A termék éjszaka biztosítja az ajkaknak tápláló anyagokat, amikor a bőr különösen elfoglalt a regenerációjával és a kollagén felépülési és javítási mechanizmusok is teljes sebességre kapcsolnak. 

A gazdag ajak kezelést esténként kell alkalmazni és éjszakára rajtahagyni a bőrön. A termék értékes növényi alapú lipideket tartalmaz, amelyek selymes védőréteggé olvadnak amikor az ajkakra kerülnek. A shea vaj, a napraforgó viasz és a gyógyító kutyatej viasz érzékelhetően lágyítja a finom ajak bőrét és védi a dehidratációtól. A gyapotmag és lenmag olaj ellátja a bőrt esszenciális zsírsavakkal és vitaminokkal. Iskolavirág kivonattal és hialuronsavval gazdagítva a maszk kisimítja a bőrt a felső ajkakkal szomszédos területeken is.

Az eredmény: A száraz töredezett ajkak ellenállhatatlan selymes simaságot kapnak az éjszaka alatt. Az ajkak hidratáltabbnak és teltebbek lesznek.

Főbb hatóanyagok:

  • Shea vaj: Kiváló minőségű természetes anyag a shea vaj fa (Butyrospermum Parkii) terméséből, hidratál, kisimít és puhává teszi a bőrt, valamint megvédi azt a kiszáradástól
  • Napraforgó viasz: Napraforgó magból kivont; kellemes érzetet teremt a bőrön; védő hatású
  • Gyógyító kutyatej viasz: Az észak Mexikóban és dél-nyugat USA-dan őshonos gyógyító kutyatej (Euphorbia antisyphilitica) leveléből és szárából származik; biztosítja a konzisztenciát és a védelmet
  • Lenmag olaj: lenmagból származik és gazdag omega-3 és omega-6 zsírsavakban; erősíti a bőr barrier funkcióját
  • Gyapotmag olaj: Sajtolt gyapotmag, gazdag E-vitaminban; védi a bőrt
  • Iskolavirág kivonat (Spilanthes Acmella): Csökkenti a nevető ráncokat és kisimítja a bőrfelszínt
  • Hialuron sav: Hidratáltságot biztosít
Bőrproblémák

Minden bőrtípusra

Kozmetikumok

Janssen szemránckrém és szemápoló

Termékcsoport

Arcápolás, Luxus Janssen bőrápolás

Bőrigény

Dehidratáltság ellen