Az enzimek csak a bőr felületén fejtik ki hatásukat: úgy távolítják el az elszarusodott bőrsejtek közötti kötőanyagot, mint a bőr saját enzimjei. Ebben a tekintetben a termék a bőr saját anyagcsere folyamatait imitálja. A sejtfeloldódás biokémiai folyamata megnövekedett sejtregenerációhoz vezet, végül pedig egy simább bőrszerkezethez. Ebben az értelemben a biológiai peelingnek vélhetően gombaellenes hatása is van.

Használja a terméket egy legyező alakú ecsettel az arc, a nyak és a dekoltázs megtisztított bőrén. Hagyja hatni 5-10 percig aztán óvatosan távolítsa el szivacs segítségével. Ha a bőr állapota megengedi egy finom kefe masszázs is jó ötlet. Amennyiben szükséges a bőr szennyeződéseinek eltávolítása is kivitelezhető. Rendszerint a komedók finoman kivonhatók a tüszőből.

Hatóanyagok

Szubtilizin: biotechnológiailag előállított enzim, mely feloldja a fehérje vegyületeket a szaruréteg felső bőrsejtjei között, elősegíti az epidermisz hámlasztási folyamatát. Az enzim víz-glicerin oldatban található a termékben és hosszantartóan stabil marad.

Bőrtípus

Regenerálást igénylő és 40 éven feletti bőrre ajánlott.

Felhasználás

Használd a terméket a megtisztított bőrön este, egyszer vagy kétszer hetente. Hagyd hatni éjszaka. Ne mosd le! A regenerált bőr ápolására használd a megfelelő krémet a peeling felett. A következő reggel tisztítsd le a bőrt és ápold a szokásos rutinnak megfelelően.

Tippek, trükkök

Bármilyen peeling érzékennyé teszi a bőrt az UV sugárzásra, ezért biztosítsd a megfelelő UV védelmet napközben. Használj fényvédőt és csak ezt követően használd a nappali ápoló krémedet.

Bőrproblémák

Érett bőr

Kozmetikumok

Janssen arcradír és peeling

Termékcsoport

Arcápolás

Bőrigény

Anti-aging, Fáradt, igénybevett bőrre

Érdekelhetnek még…
Akció! janssen night recovery serum ejszakai szerum sylvia shop webaruhaz

Night Recovery Serum

24.210 Ft
Akció! janssen instant lift serum feszesito szerum sylvia shop webaruhaz

Instant Lift Serum

24.030 Ft