Brighthening Night Care – Bőrfehérítő és hidratáló ápoló krém

Bőrfehérítő és hidratáló ápoló krém hexilrezorcinnal.  Ha fokozott halványításra van szükség, akkor a Mela -Fadin Halványító ampulla használata szükséges. Ha kezelés sorozat a terv, érdemes kipróbálni a 1-1 külön kezelés alatt a 2 kombinációt. Hetente egy kezelés a szalonban a legoptimálisabb az otthoni ápolás mellett.

Hatóanyagok:

Hexil-rezorcinolA rendkívül hatékony hatóanyag egy erős tirozináz-inhibitor, amelyről bebizonyosodott, hogy 8 hét alatt 37% -kal világosítja a bőrt. Ezenkívül a hexil-rezorcinol klinikailag igazolt öregedésgátló hatást mutat (jelentős javulás az egyenetlenségekben, a ragyogásban és a finom ráncokban)

• Waltheria indica kivonatból, bioaktív gyümölcssavakból és komplexképző anyagokból készült hatásfokozó: A Waltheria indica kivonat gátolja a tirozinázt és a komplexképző szer megköti a melanin szintéziséhez szükséges réziont. A gyümölcssavak kíméletes hámlasztásával és a bőr pH optimalizálásával támogatják a növényi kivonat felszívódását, ezáltal javítva a hatékonyságot. A klinikai vizsgálatok azt mutatják, hogy a bőr jelentősen világosodik 8 hét használat után

• Rövid és hosszú láncú hialuronsav: Intenzíven hidratáló és ránctalanító hatás

• Szacharid-izomerátTermészetes cukrokból származó hidratáló anyag, ami szilárdan kötődik a bőr keratinjához és nagyon jó vízmegkötő képességének köszönhetően optimális nedvesség felszívást eredményez.

• Izosztearil-izosztearát: (ISIS)regeneráló növényi alapanyagokból készült bőrpuhító, javítja a lipidek kohézióját a corneumban és csökkenti a bőr transzepidermális vízveszteségét

 

Bőrtípus:

Minden bőrtípusra ajánlott.

Tippek és trükkök

Használja a terméket az arcon, a nyakon és a dekoltázson azok megtisztítását követően finoman bemasszírozva.

 

Bőrproblémák

Minden bőrtípusra

Kozmetikumok

Janssen éjszakai krém, Janssen nappali krém

Termékcsoport

Arcápolás

Bőrigény

Fáradt, igénybevett bőrre

Érdekelhetnek még…
Akció! janssen instant lift serum feszesito szerum sylvia shop webaruhaz

Instant Lift Serum

24.030 Ft