Az innovatív teljesítményszérum abszolút nedvességfokozó. A száraz bőr azonnal láthatóan kisimul, és az arc ismét fiatalosan frissen ragyog.

Hosszú távon megnő a bőr nedvességtartalma, és megerősödik a bőr gátja és a bőr saját védelmi rendszere. A káros környezeti hatásokat, a szabad gyököket és az oxidatív stresszt megakadályozzuk a bőr idő előtti öregedésének megakadályozása és a bőr saját sejtjavító mechanizmusainak támogatása érdekében.

Tipp

Az arc tisztítása után reggel és este alkalmazzon szérumot, majd használjon tápláló krémet.

Tippkötelező minden sminkállomáshoz! Ha közvetlenül smink alatt alkalmazzuk nappali krém nélkül (kivéve a rendkívül száraz bőrt), a smink órákig maradhat.

Főbb hatóanyagok:

• Hydro Express ComplexTermészetes biopolimerek (hialuronsav, alginát és pullulan) molekuláris hálózata ultrakoncentrált hidratáló hatóanyagokkal (glicerin, szerin, trehalóz, karbamid). A hatóanyagok fokozatosan kerülnek a corneum rétegbe. Megnövekedett a bőr nedvessége (25% -kal több nedvesség mindössze 30 perc alatt) Tartós védelmet biztosít, növeli a bőr nedvességtartalmát az utolsó alkalmazás után 5 napig

• Wild viola extracHosszan tartó nedvességet juttat a bőr mélyére; aktiválja a vízcsatornákat a bőrsejtek között, feltöltve a bőr nedvességtartalmait

• Ectoine: Hosszan védi az epidermisz sejtjeit a környezeti stressztől, hidratálja a sejthártyát és a retikuláris hálót, csökkentve a TEWL -t (+ 30% 12 nap alatt) és a pigmentációs foltokat (-22% 4 hónap alatt)

• Hosszú láncú hialuronsavvízmegkötő filmet képez a bőr felszínén és a finom vonalakat és ráncokat látványosan eltünteti.

• Rövid láncú hialuronsavbehatol a corneum stratum felső rétegeibe, és oda vonja a vizet, lágyítva a finom vonalakat és a ráncokat

• Imperata cylindricaA sivatagi növény gyökérkivonata az Imperata cylindrica jelentősen megnöveli a nedvességszintet a felső hámrétegekben, tartós hatás érdekében (20% -kal több nedvesség 24 óra után)

Kozmetikumok

Janssen ampullák és szérumok, Janssen éjszakai krém, Janssen nappali krém

Termékcsoport

Arcápolás, Smink

Bőrproblémák

Érett bőr, Normál / száraz bőr

Bőrigény

Anti-aging, Dehidratáltság ellen, Fáradt, igénybevett bőrre

Érdekelhetnek még…