A gyengéd és alapos tisztítás különösen fontos a dehidratált bőr számára. A szennyeződéseket, sminket és az elhalt bőrsejteket alaposan el kell távolítani, ugyanakkor ennek a folyamatnak olyan kevéssé szabad szárítania vagy irritálnia a bőrt, amennyire csak lehetséges. A termék vízben oldódó és gazdag krémes konzisztenciájú tej biztosítja a gyors, alapos és gyengéd sminkeltávolítást. A szennyeződések és a bőr elhalt sejtjei könnyen eltávolíthatók, majd vízzel lemoshatók.

A tisztítótej optimálisan előkészíti a bőrt a kezelésekre. Lágy, ápoló formula, a bőr élettani PH-értékével egyező. Megtartja a bőr természetes hidratáltságát, nem okoz feszülést, intenzív, mégis lágy tisztítás végezhető az alkalmazásával. A krémes konzisztencia különösen könnyű alkalmazást és lemoshatóságot biztosít.

Hatóanyagok

Avokádó olaj: természetes zsírsavakban, A, E és D vitaminokban gazdag, ápolja és védi a bőrt még a tisztítás alatt is, a bőrt puhává és simává teszi.

Bőrtípus

Minden bőrtípusra kiválóan alkalmazható.

Felhasználás

Oszlasd el a terméket az arcodon és a nyakadon reggel és este. Masszírozd be a bőrbe az újbegyeiddel körkörös mozdulatokkal, majd távolítsd el bő langyos vízzel vagy nedves szivaccsal. Ezután alkalmazz tonikot.

Tippek, trükkök

Erős smink esetén alkalmazz előtisztítást. Ehhez vidd fel a terméket, a felesleget távolítsd el papírtörlővel, majd ezt követően alkalmazd újra.

Termékcsoport

Arcápolás