Tisztító Hab

Ez a habos lemosó kíméletes bőrtisztító tulajdonságokkal rendelkezik, melyeknek köszönhetően alkalmas a mindennapi használatra.

A frissítő, tisztító hab könnyen eloszlik a bőrfelületen és hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket. A sminket az izzadságot és a felesleges olajat is gyorsan eltávolítja, miközben erősíti és csodálatosan fiatallá, frissé varázsolja a bőrt.

Bőrtípus

száraz, vízhiányos bőrre, kezdő anti ageing termék

Felhasználás

Néhányszor rázzuk fel a lemosót, majd nyomjunk a habos lemosóból a tenyerébe, és óvatosan vigyük fel az arcra. Hagyjuk fél percig hatni, hogy az apró buborékok stimulálják a bőrt, és a hab feloldja a szennyeződéseket, majd nedves kézzel masszírozzuk át az arcot, és bő vízzel öblítsük.

A makacs szennyeződéseket, illetve a sminket vatta párnák segítségével nagyon óvatosan eltávolíthatjuk a bőr irritálása nélkül. A habot nedves vatta párnára vigyük fel, finoman helyezzük a lapot a zárt szemhéjra, és óvatosan töröljük le a lapot lefelé a szempillák csúcsai felé.

Főbb hatóanyagok:

  • Bőrbarát felületaktív anyagok: a felületaktív anyagok a bőrrel való érintkezéskor aktiválódnak, lágy habot képeznek és hatékonyan eltávolítják a szennyeződéseket.
  • A lemosóban használt aminosavak és felületaktív anyagok kombinációja különösen enyhe és nagyon kíméletes a bőr számára. Amellett, hogy rendkívül kompatibilisek a bőrrel és a nyálkahártyával, ezeket a felületaktív anyagokat a habzóképessége és kiválóa biológiai lebonthatóság szempontjából is kiváló teljesítmény jellemzi.
  • Kombucha: édesített fekete tea biotechnológiai kivonata, amely elősegíti a bőr megújulását és a ragyogó, üde bőr kialakulását
  • Glicerin: nedvességet biztosít

Bőrproblémák

Normál / száraz bőr

Kozmetikumok

Janssen arctisztítók és tonikok

Termékcsoport

Arcápolás

Bőrigény

Dehidratáltság ellen

Érdekelhetnek még…
Akció! janssen soft cleansing mousse tisztitohab sylvia shop webaruhaz

Soft Cleansing Mousse

22.100 Ft