Barion Pixel

SZALON ETIKETT

Minden vendégemnek a legjobbat szeretném nyújtani!

Bejelentkezés

Minden kedves vendégem számára maximális odafigyelést és törődést szeretnék biztosítani. Ahhoz, hogy minden vendég időpontját biztosítani tudjam, kérem, hogy előzetesen foglald le a számodra megfelelő időpontot telefonon, emailben vagy a honlapon keresztül.

Érkezés

Kérem, hogy a kezelésre pontosan érkezz. Késés esetén (10 perctől számítva) a kezelésed időtartamát a késés mértékének megfelelően csökkentenem kell.

Időpont lemondás

Kérem, hogy ha a kezelési időpontodat módosítani vagy törölni szeretnéd, azt legkésőbb a lefoglalt időpont előtt 24 órával tedd meg. A kezelés napján lemondás vagy a kezelésen meg nem jelenés esetén a következő kezelés árához 25% felárat, minimum 6.000, Ft-t számolok fel.

Nyugalom, relaxáció

Minden vendégem számára maximális nyugalmat és kikapcsolódást szeretnék biztosítani, ezért kérem kezeléskor a hangos mobilkommunikációs eszközök (telefon, tablet) használatának mellőzését.

Fizetés

A szalonban készpénzes és kártyás fizetésre is lehetőség van.

Ajándékutalvány

Bármely kezelésre, bármekkora összegben kiállítható ajándékutalvány, ha szépséget szeretnél ajándékozni. Az ajándékutalvány a vásárlás időpontjától számított 3 hónapon belül használható fel.

Megértésedet és együttműködésedet köszönöm!