Barion Pixel

Lépésről-lépésre: a bőrápolási rutin alapja

Lépésről-lépésre: a bőrápolási rutin alapja 300 300 AZ ARCÁPOLÁS MŰVÉSZETE

tisztítás,tisztítás, tisztítás

Azt hogy van lemosó tej, hab, gél, por-púder többnyire mindnyájan tudjuk. Azt azonban, hogy mikor melyiket válasszuk ahhoz, hogy valóban tökéletes legyen a bőrápolási rutinunk első lépése, igyekszem röviden, de átfogóan összeszedni.

Amit elvárunk egy jó lemosótól, hogy alaposan, de ugyanakkor kíméletesen tisztítson. Ha ennek nem felel meg a használt lemosó, akkor bármilyen minőségi, hiper-szuper csodakrémet vettél magadnak, nem lesz látható eredménye akár a napi kétszeri krémezésnek sem. Amit az én vendégeim már megtapasztaltak, hogy addig nincs szérum vagy krém vásárlás, amíg nincs tej, tonik , peeling odahaza. Az eredményről ők már meggyőződtek.

Ha nem tartozol a problémás, vagy érzékeny, kombinált bőrtípusok közül egyikbe sem, akkor a DRY SCIN termékcsalád Mild Creamy Cleansere tökéletes választás számodra. Ha elmúltál 40, már szemezgetsz az anti aeging termékek felé, ez a termék még mindig ideális. A lemosó tejet egyszerűen tedd a tusfürdőd mellé, zuhanyozás alatt egymogyorónyi mennyiséget finoman simíts fel az arc-nyak -dekoltázsodra, majd a zuhanyozás végén egyszerűen csak mosd le.

Érzékeny, rozáceás bőrtíposod van, akkor nagyon körültekintően érdemes választani a lemosót, a SENSITIVE SCIN termékcsalád Soft Cleansing Mousse könnyű hab lemosója már a bőrápolás első lépésében nyugtatja az érzékeny arcbőrt. Ezt sem kell vattakorongra kinyomnod, felrázás után egy kevés habot egyenletesen vigyél fel az arcbőrre, és lágyan mosd le arcodat, majd bő vízzel távolítsd el.

Problémás, aknétól szenvedsz, akkor az OILY SCIN Purifying Tonic Lotion-t javaslom. (Használat ugyanaz, mint az előzőeknél)

Nézzük, hogy ha már az anti aeging termékhasználó vagy-azaz elmúltál 40- több termék közül választhatsz:

MATURE SKIN termékek az érett bőr ápolását szolgálják. A Luxury Oil Cleanser a tisztító olaj alapját 100% természetes olajok képezik, arany csillámmal a bőr alapos tisztításához. Ez a kiváló bőrtisztító olaj alaposan eltávolítja a szennyeződéseket és a vízálló sminket is, miközben tápláló regeneráló olajai ápolják a sérülékeny bőrt. Az omega-3 és omega-6 zsírsavak magas tartalmának köszönhetően az öröm aranyolaja simítja a bőrt, puha és sima érzést nyújt.

A másik nagy kedvenc a MULTI ACTION CLEANSING BALM, egy termék négy alkalmazási lehetőség; alkalmas lemosó balzsamként, smink lemosóként, hidratáló maszkként és mint SOS balzsam a különösen száraz bőrre.

Míg az előző, az olaj ideális ősztől-tavaszig, a balzsam lágyabb állaga miatt kellemes a nyári melegben. Ne felejtsd el, hogy a tonikot is használd reggel-este, hogy az ápoló krémet már valóban a tiszta bőrre vidd fel.

Ha mégsem vagy biztos, hogy melyik terméket válaszd a Sylvia Shop-ban, kérj ingyenes konzultációt akár online, vagy személyesen.Szépülj velem, élvezd az eredményt amit az otthoni bőrápolás nyújthat, ha jól választod meg a termékeket.