Barion Pixel
savas hámlasztó kúra

Savas hámlasztás a MESOSYSTEM-mel

Savas hámlasztás a MESOSYSTEM-mel 960 960 AZ ARCÁPOLÁS MŰVÉSZETE
Nem titkolom, a kedvenc kezeléseim közé tartoznak az őszi-téli hónapokban alkalmazható hámlasztókúrák

A professzionális kozmetikumok ott segítenek, ahol a más módszerek már hatástalanok. A MESOSYSTEM rövid idő alatt vált medical ccosmetics-sé.

A savas hámlasztások megoldások a ráncok, aknékból eredő hegek, májfoltok és fénykárosodás okozta bőrelváltozások eltávolítására. A különböző típusú, koncentrációjú és intenzitású peelingek kiválasztása és alkalmazása biztosítja a várt eredményt.

Leggyakrabban alkalmazott egy komponensű savak a Mandulasav, Piruvinsav, Azelainsav, Szalicilsav, Glikolsav, Fitinsav és a Tejsav. Kombinált hatású kémiai peelingek mindig többfajta hatóanyagot tartalmaznak. Ezek is hámlasztószerek, melyeket gyakran kiegészítenek nyugtató, gyógyító és irritációt megakadályozó összetevőkkel, ezért alkalmasabbak az érzékeny bőrtípusok kezelésére is. Ide tartoznak pl. a Meso Regulator, Meso Flash, Antiaging , Lifting, Jessner és a Whitening.

Van egy peeling, ami külön említést érdemel, a T35P-, ami egyedi összetételének köszönhetően nagyon gyorsan hat: szinte azonnal behatol a dermiszbe és aktiválja a bőrregenerációt anélkül, hogy károsítaná az epidermiszt.

Miben más ez a peelling az előzőektől?

Leginkább abban, hogy ez egész évben alkalmazható, minden bőrtípusra- minden korosztály számára. A kezelés után a bőrnek nincs szüksége ” felépülésre”, ennek ellenére a kezelés nagyon hatékony és abszolút nem kellemetlen.

A savas hámlasztásokat otthon ne próbáld ki, bízd mindig szakemberre.

kezelési idő 60 perc, egy kúra 4-6 kezelést jelent, melyekkel párhuzamosan ajánlom a Mesoskin mezoterpiás kezeléseket. Ez a kombináció biztosítja a hosszan tartó eredményt számodra.