Barion Pixel

Mikor kezdjek el szemránckrémet használni?

Mikor kezdjek el szemránckrémet használni? 768 750 AZ ARCÁPOLÁS MŰVÉSZETE

A szemkörnyék problémáinak kialakulása nemcsak kortól, bőrtípustól, hanem életmódtól, környezeti hatásoktól és lelkiállapottól is függ. A kezdődő és már kialakult ráncok kezelésére számos lehetőség van. Ma már igyekszik mindenki nagy hangsúlyt fekteti a szemkörnyék ápolására.

Amit sokszor kérdeztek tőlem: mikor kezdjek el szemránckrémet használni? Sosem késő, de minél előbb, annál jobb. Ha már látható egy-két ráncocska, ha az alsó szemhéj alatt már megjelentek a ráncok, vagy a bőr tónusa láthatóan gyengült, a mindennapi szemránckrémet célszerű kiegészíteni szemápoló fluid és kollagénes szemmaszk használatával.

A szemkörnyék regenerálása a szalonkezelésekben az a szükséges plusz, amely nélkül az eredmény nem lehet tökéletes. A Janssen Relaxplusz kezelésben a szemkörnyékre először a Janssen Eye Flash Fluid ampullát viszem fel, melyre felhelyezem a Janssen Hydrogel MAscEye-t, ami intenzíven hidratáló és bőrkisimító alga-bázisú maszk. A szemkörnyéki fáradt, petyhüdt bőrt azonnal és láthatóan javítja, csökkenti a táskákat és karikákat. Az innovatív gélstruktúra biztosítja a hatóanyagok hatékony bőrbe juttatását.