Barion Pixel

Guna Biolifting – szelíd arcfiatalítás

Guna Biolifting – szelíd arcfiatalítás 297 170 AZ ARCÁPOLÁS MŰVÉSZETE

MI A BIOLIFTING?

  • a BIOLIFTING egy finom változásokat előidéző kollagén stimuláción alapuló orvos-esztétikai kezelés, amely
  • nem okoz riasztó, mesterkélt hatású változásokat, nem változik meg az arckontúr, azonban természetes, fokozatos javulást eredményez, mivel a kollagén
  • támogatja a bőr természetes regenerációs folyamatait, illetve
  • a hatásmechanizmus nem a feltöltésen, hanem a sejtek revitalizációján, valamint a sejt közötti állomány megtisztításán alapul.

Bőrünk öregedése a 20-as éveink végén elkezdődik. Idővel láthatóan elvékonyodik, fakó , dehidratálttá válik, veszít rugalmasságából, akár érezhetően petyhüdt is lehet, majd megjelennek és állandósulnak a ráncok.

Mindenkiben ott van az igény, hogy visszakapja a fiatalabb kori bőrét- igen a fiatalabb és nem a fiatal kori bőrét. Egyre többen fogalmazzák meg, hogy nem szeretnének mű vagy egyenarcot. Az arcunk akkor lesz önazonos, ha az idő múlása látható, de annak finomítása minden arcot szépít.

A Guna Biolifting hatásmechanizmusa a sejtek revitalizációján alapul, annak saját önszabályozó funkcióját serkentve. A Guna Biolifting a szervezetünk saját energiáit használja fel, elindítva egy folyamatosan végbemenő szelíd javulási folyamatot.

Számos kutatás bizonyítja, hogy a kollagén serkenti a kötőszöveti fibroblasztok aktivitását és támogatja a bőr természetes regenerációs folyamatait. A gyengéd, feltöltőanyag mentes kezelés hatására a bőr működése optimalizálódik, egészségessé, üdévé válik, tónusa fokozódik, ráncai kisimulnak, és az arc visszanyeri eredeti, fiatalos vonásait.

A Guna Biolifting egy olyan esztétikai arcfiatalító eljárás, amely természetes alapanyagok steril mezoterápiás eljárás használatával juttat be a bőrbe. A különböző hatóanyagok kombinálása az aktuális bőrkép alapján történik.

Milyen esetekben használjuk a BIOLIFTING kezelést?

  • a kezelés hatékonyan alkalmazható az arc, nyak, dekoltázs és kézfej bőrének fiatalítására, feszesítésére, illetve a ráncok csökkentésére.

A BIOLIFTING eredményeként

  • a ráncok kisimulnak
  • a bőr működése optimalizálódik, egészségesebbé és üdévé válik

A Biolifting orvos-esztétikai program által egyszerű és gyors a fiatalodás. A Biolifting kezeléseknek köszönhetően arcbőre évekkel korábbi állapotát nyerheti vissza. Bőre látványosan fiatalabb, kisimultabb, hamvasabb lesz anélkül, hogy mesterkélté, idegenné válna. A kezelés további előnye, hogy nem lokalizálódik egyetlen ráncra, hanem az arc egész területén indít el szöveti fiatalodást.

A kezelés biztonságos, mivel kollagén stimulációval a bőrünk egyik legfontosabb alkotóelemét támogatjuk, segítjük a szervezet regenerációs folyamatait és a méregtelenítési folyamatokat. Ezért a BIOLIFTING kezelés a legkíméletesebb módon segít bőre fiatalságának visszanyerésében.

A kezelés során bőrgyógyászati mikrotűvel juttatjuk be a hatóanyagot.

A kezelést mindig kúraszerűen ajánljuk, bár bizonyos esetekben az eredmény már az első kezelés után látszik. A hosszan tartó látványos hatás érdekében állapottól és kívánt eredménytől függően több kezelésre van szükség.

A legjobb dolog, ami megtörténhet velünk, hogy megöregszünk- én vágyom rá, hogy “idős hölgy”-nek hívjanak. Azt azonban nem bánom, hogy ezt a lehető legjobb (bőr)-állapotban éljem meg, ezért keresem azokat az eljárásokat, melyek ezt biztonságosan és hatékonyan garantálják vendégeim számára.