Barion Pixel

Mi is az a System Care, és mik az előnyei?

Mi is az a System Care, és mik az előnyei? 450 450 AZ ARCÁPOLÁS MŰVÉSZETE

Rendszer gondozás – gondozás rendszerrel

Átmenet a tiszta szépségápolásból a mélyen ható bőrápolásra

A Jansssen Cosmetics többet ad, mint a piacon lévő hagyományos ápolószerek. Olyan termékeket fejleszt, amelyek az első alkalmazástól kezdve inspirálnak, és olyan eredményeket érünk el használatukkal, amelyek messze túlmutatnak a bőr felületi ápolásán és javításán.

Minden embernek más a bőrtípusa, ezért teljesen más a bőr igénye. A száraz, érzékeny vagy tisztátalan bőr különleges ápolást igényel, bőrápolásunk ezért egyedi. A szárazérzékeny  vagy  zsíros, tisztátalan bőr különleges ápolást igényel: bőrápolásunknak ezért ugyanolyan egyéninek kell lennie, mint a bőrünknek.

A rendszergondozás használatának sok értelme van. Különböző bőrrészeink eltérő szükségletekkel rendelkeznek, amelyeket egy ápolási rendszer optimálisan figyelembe vesz. További előny: az összes ápolószer egy sorozatban tökéletesen illeszkedik egymáshoz. Az alap, amelybe az összetevőket beágyazzák, mindig ugyanaz. Emiatt kevesebb az esélye bármilyen keresztérzékenységnek.

Minden ápoló összetevő egymásra épül, és erősíti és támogatja egymás hatását, így valósul meg a sinergia. Az első számú lépés az azonnali eredmény érdekében mindig az arctisztítás. Száraz vagy normál bőrre nyugtató anyagokat tartalmazó arctisztító tej javasoltzsíros és tisztátalan bőrre a folyékony vagy  mosógél  alkalmasabb. Ezen kívül mindig arctonikot kell használni a bőr tonizálására és a tisztítószerek utolsó maradványainak eltávolítására. 

Ezután az alapápoláshoz tartozik egy nappali  és egy éjszakai krémA nappali krém hidratálja bőrét, és megvédi a káros környezeti hatásoktól. Éjszakai krémeink gazdagabbak és a bőr regenerálódását szolgálják.

A szemkörnyéki érzékeny és vékony bőr számára speciális szemkörnyékápoló  is javasolt.

Az igazi rendszergondozás csodákra képes a megfelelően választott termékeknek köszönhetően-

Nem tudod a bőrtípusod? Segítek eldönteni: 

  • Bőröd időről-időre feszül, néha érdesnek tűnik, időnként hámló száraz foltok jelennek meg rajta?

Ebben az esetben száraz bőröd van. Optimális ápolás a száraz bőr számára – a nagyobb rugalmasság és rugalmasság érdekében

A száraz bőr rendkívül kellemetlen és nagyon gyakori. A tünetek változatosak: erre a bőrtípusra jellemző a feszülő érzés, a korai ráncképződés, a hámló, érdes bőrfelületek és a szürkés, fakó arcszín. A legtöbb esetben a száraz bőr oka a nedvesség és/vagy az olaj hiánya. A bőr hidrolipid egyensúlya erősen megbomlik, és a külső környezeti hatásokkal szembeni természetes védő funkciója korlátozott. Ez a bőrtípus csak álmodozhat a természetesen egészséges ragyogásról.

A jó hír: a megfelelő ápolási rutinnal nagyon jól kordában tarthatja a száraz bőrt. Gyengéd tisztítószerek, három textúrájú hidratáló krémek, erősen koncentrált szérumok és maszkok segítenek enyhíteni a száraz bőr tüneteit és helyreállítani a természetes hidro-lipid egyensúlyt. Az értékes természetes olajok és az olyan innovatív hatóanyagok, mint a szuper hidratáló hármas hialuron, a Hydro Express Complex és az Imperata Cylindrica csak egy kis válogatás a hatóanyagok közül, amelyek a bőr barrier funkciójának erősítésére, nedvesség- és lipidtartalmának hosszú távú növelésére szolgálnak. időtartamú, és javítja a bőr felületét láthatóan és észrevehetően simává.

A DRY SKIN rendszeres ápolása a száraz bőrt ismét simává és rugalmassá varázsolja, valamint megerősíti természetes védőrétegét a külső hatásokkal és a bőr korai öregedésével szemben. Itt nézz körül

TISZTÍTÁS  – A száraz bőrnek rendkívül gyengéd tisztításra van szüksége, hogy megvédje védő funkcióját és megóvja a kellemetlen feszültségtől. A tisztítás az ápolási rutin legfontosabb része, és soha nem szabad kihagyni. Csak vele készül a bőr optimálisan a későbbi ápolásra. SZÁRAZ BŐR nem hagy kívánnivalót maga után, és minden bőrt megóv a kiszáradástól, még nyáron is.

ÁPOLÓ KRÉMEK  — 24 órás ápolás, különösen száraz és vízhiányos bőrre, különböző textúrájú. A könnyű krémzselétől a gazdag és intenzív ápolásig. Nappali, éjszakai ápolóként és különösen a szemkörnyék számára. 

INTENZÍV ÁPOLÁS  – minden krém tökéletes kiegészítője. Intenzív és erősen koncentrált hatóanyagok valódi nedvességnövelőként a bőr védőrétegének erősítésére és a frissesség extra lendületére. https://sylviakozmetika.hu/janssen-ampullak-es-szerumok/

  • Bőröd fokozott pigmentációt mutat, foltos, egyenetlen bőrszíned van?

Bőrödben magas a melanin, Pigmentfoltos bőrtípus ápolása az egyenletesebb bőrért, foltok nélkül 

FAIR SKIN kozmetikai szerek rendszeres és kombinált használata csökkenti a bőr melanin tartalmát. Ennek eredményeként a bőr világosabbá válik, a pigmentfoltok elhalványulnak.

Sötétebb bőrtónusok és lokalizált pigmentfoltok esetén a tapasztalatok szerint napi használat mellett néhány hétbe telik, mire a bőr egyértelműen világosabb lesz. Ez érthető, ha figyelembe vesszük, hogy a már kialakult melanin körülbelül négy hétig tart, mire a legalacsonyabb rétegekből felfelé szállítódik, és a bőr normál regenerációs folyamata eltávolítja.

A FAIR SKIN halványító ápolószerek használatának abbahagyása után a bőr természetes regenerációs folyamatától függően az eredeti bőrtónus visszaáll . Ez köztudottan 3-4 hét után következik be. Ezért célszerű a fehérítő kezelést megszakítás nélkül folytatni. 

A FAIR SKIN véd az UVA és UVB sugarak ellen, csökkenti a bőr tökéletlenségeit, a gyengéd halványítás pedig további öregedésgátló védelemmel egyenletesen ragyogóvá, frissességgel és energiával telivé varázsolja a bőrt.

TISZTÍTÁS  – A ragyogó, egyenletes bőr első lépése az enyhe és gyengéd tisztítás. A fehér tisztítópor vízzel krémes habot képez, és könnyedén eltávolítja a sminket, a krémmaradványokat és a szennyeződéseket, miközben gátolja a melanin érését. A tonik azért is nélkülözhetetlen, mert élénkíti és egyenletesebbé teszi a bőrt.

Hámlasztás –  A melanin szabálytalan eloszlása ​​a fekete-fehér rajzhoz hasonlítható: a sötét elszíneződések foltos képet közvetítenek. Egy jó radír segíthet és egyenletes felületet biztosít.

INTENZÍV ÁPOLÁS  — Bőrvilágosító Fair Complexion szérum nappali használatra és tökéletes kiegészítője a krém előtt, hogy ideálisan támogassa a hatást. Intenzív 40 napos kúraként egy kezelés megkezdéséhez és a verhetetlen hatás eléréséhez ajánljuk rendkívül hatékony 2 fázisú hatóanyag koncentrátumunkat. 

ÁPOLÓ KRÉM  — A bőrvilágosító nappali krém beépített 20-as fényvédő faktorral pillanatok alatt hidratáló és öregedésgátló ápolást varázsol, egyenletes és ragyogó bőrt. Az éjszaka folyamán a bőrt folyamatosan erősítik hatékony hatóanyagokkal, amelyek elősegítik a regenerációt és új sejteket juttatnak a bőr felszínére. A hozzá tartozó szemkörnyékápoló csökkenti a szem alatti árnyékokat és a szem körüli ráncokat, valamint nyugtatja az érzékeny szemkörnyéket.

  • Vörös, érzékeny, irritációra és gyulladásra hajlamos a bőröd?

ÉRZÉKENY BŐRRE

Rendszeres ápolás finom és érzékeny bőrre 

Az érzékeny bőr gyorsan irritációval reagál a külső hatásokra, mert a természetes védőgát nem sértetlen. A SENSITIVE SKIN egy innovatív ápolórendszer erőteljes hatóanyagokkal, amelyet kifejezetten az érzékeny bőr speciális igényeire fejlesztettek ki. Csökkenti a bőrpírt, a szorító érzést és a viszketést, és egyben erősíti a bőr barrier funkcióját. Az összetevők célzott kiválasztásának köszönhetően ez az ápolócsalád a rendkívül érzékeny, kuperózára és rosaceára hajlamos bőr ápolására, valamint kemoterápia keretében kísérő ápolásra is alkalmas. A sorozat allergénmentes parfümöt tartalmaz, és a kozmetikai rendeletnek megfelelően tartósítószer-mentes.

A SENSITIVE SKIN tartalmazza a Skin Defense Complex + , a ribizlimag olajból, ballon szőlő és napraforgó kivonatból készült hatóanyag komplexet, amely regenerálja a bőr barrier funkcióját és csillapítja a gyulladásos folyamatokat. Ezen kívül a japán kígyógyökér gáterősítő kivonatát használják, amelyet kifejezetten neurodermiás bőrre fejlesztettek ki. Az RSC-Neutralizer a bőrpír és a telangiectasia ellen hat. A bevált gyulladáscsökkentő hatóanyagok, mint a Sensitive Complex, az allantoin, a bisabolol, a körömvirág, valamint az értékes olajok és hidratálók teszik teljessé a hatóanyag koncepciót.

Az ÉRZÉKENY BŐR egyensúlyba hozza az érzékeny bőrt, és csodálatosan ellazult bőrérzetet ad.

TISZTÍTÁS  – Az érzékeny, száraz vagy irritált bőr különösen enyhe tisztítást igényel, hogy az amúgy is legyengült bőrgát ne legyen szükségtelenül igénybe véve. Ezért a bőr extra enyhe és pH-érték nélküli bőrsemleges napi tisztítást igényel. https://sylviakozmetika.hu/erzekeny-rosacea-bor-kozmetikum/

  • Bőrkép sima, rugalmas, színe rózsás, pórusok finomak?

Problémamentes bőr ápolására optimális és kiegészítő ápolása- ( minden bőrtípus számára alkalmas)

Ápoló termékeink, amelyek minden bőrtípusra alkalmasak, és kiegészíthetik napi ápolási rutinját, függetlenül az adott bőrtípustól és állapottól. Legyen szó az arcról, az ajkakról vagy a kezekről – itt mindenki talál valamit. A termékek csodás ajándékok is lehetnek, főleg ha nem ismered a megajándékozott bőrének állapotát.

ARCÁPOLÁS

GLOW SECRETS
Mindannyian ragyogóan szép bőrre vágyunk!

Míg a Sensational Glow Cream használata elsősorban tartós ragyogást hoz létre a bőrön, addig a Magic Glow Serum a speciális pigmenteknek köszönhetően rövid távú hatást ér el. A bőr ragyogása hosszú távon javul a bőr felső rétegeinek egyenletes szerkezetének optimalizálásával. A két Trend Edition hatóanyagai ugyanakkor küzdenek a zsíros csillogás kialakulásával és a bőr gyulladásra való hajlamával (főleg a bőrpír csökkentésére). A bőr védőrétege megerősödik, a pórusok finomodnak, miközben a természetes ragyogás visszaveri a fényt, és így optikai simaságot kölcsönöz a bőrnek.

Mindkét termék kizárólagos nappali ápolási termék, és természetesen kombinálva is használható. A szérum kiemelőként is szolgál az egyes bőrterületeken, vagy alapozóként sminkelés előtt.

  • Bőröd fénytelennek tűnik, hajlamos a komedó képződésre, fénylő, durva pórusú?

Zsíros, problémás bőrtípusod van.

Arcápolás stresszes és tisztátalan bőrre A tisztátalan bőr nem csak a tinédzserek problémája! Ugyanis a bőr még 30 éves korban vagy később is hajlamos lehet pattanásokra és komedókra egy gyakran súlyos bőrbetegség miatt. Olyan arcszín, amely gyakran nagyon megterhelő az érintettek számára. Hiszen az egyenletes, hibátlan bőr korunk egyik szépségideálja.

De mit kezdjünk a pustulákkal, pattanásokkal és hasonlókkal? A megnövekedett faggyútermelés és a bőrflóra túlzott bakteriális megtelepedése a tisztátalan bőr előmozdításának okai. A ZSÍROS BŐR itt van, mert a tisztátalan, tág pórusú bőr számára minden és vége a megfelelő ápolás! Itt kulcsfontosságú, hogy a zsíros, pattanásos bőrt visszaállítsuk normál állapotába, és helyben küzdjünk a foltokkal. A ZSÍROS BŐR tisztító és nyugtató hatóanyag-kombinációin alapul, amelyek azonnal látható, észrevehető és tartós javulást érnek el az arcbőrben.

  • Zsíros fényű a homlok-orr-áll vonalad, ugyanakkor időnként feszes hámló érzete van? Kombinált bőrtípusod van

Optimális ápolás kombinált bőrre – a megfelelő egyensúly megtalálása

A kombinált bőr fő oka a faggyúmirigyek részleges túlműködése. A legtöbb esetben a faggyúmirigy túlműködése hajlamra vezethető vissza. De a hormonális változások, a gyógyszeres kezelés stb. is fokozhatja a faggyúáramlást. Ezért nem ritka, hogy pubertáskor és esetenként a menopauza idején is előfordul. A fokozott faggyútermelés miatt a bőr pórusai kitágulnak. Ha túlságosan elsárgult, úgynevezett faggyúdugó képződik. Nyitott komedonokként jelennek meg, amelyeknek természetes csatornája van, de zárt komedonokként is megjelennek, amelyek az epidermisz alatt helyezkednek el és kapszulázódnak. A legrosszabb esetben ezek a faggyúdugók begyulladhatnak. Főleg, ha nem megfelelően van megnyomva.

Ettől függetlenül a túlzott faggyútermelés csúnya zsíros csillogást okoz az arc középső zónájában, míg a száraz oldalsó területek törékenynek tűnnek és kellemetlen feszültségérzetet kelthetnek. Ráadásul ezek a tünetek szezonális ingadozásoknak vannak kitéve, azaz a bőr nyáron zsírosabbnak, télen szárazabbnak tűnik.

Emiatt a kombinált bőr kezelésére olyan hatóanyag-készítményekre van szükség, amelyek kiegyensúlyozzák a természetes bőrfunkciókat, és speciális hidratálást biztosítanak, hogy kiegyensúlyozott, selymes-matt arcszínt kapjon.

TISZTÍTÁS  – Kombinált bőrben a fokozott faggyútermelés a bőr nem kívánt csillogásához vezet, különösen az arc központi részén, miközben az arc és a szem körvonalai hajlamosak kiszáradni. A tisztítás az ápolási rutin legfontosabb része, és soha nem szabad kihagyni. Az ultra enyhe tisztító púder krémes habbá változik, könnyedén eltávolítja a szennyeződéseket a bőrről, és elősegíti a tiszta, matt megjelenést.

Ezek a termékek az ideálisak bőröd megfelelő ápolására: https://sylviakozmetika.hu/zsiros-kombinalt-bor-kozmetikum/

  • Láthatóvá váltak az első kis ráncok, törések az arcbőrödön, egy-egy pigmentfolt is megjelent?

Igényes bőrápolás- kortalanul.

Intenzív öregedésgátló bőrápoló az igényes bőr számára a Demanding termékekkel.

Az igényes bőr nem kor kérdése! Mert nem csak az életkorunk határozza meg bőrünk öregedési folyamatát. Az olyan környezeti tényezők, mint az UV-sugárzás, a stressz vagy az egészségtelen táplálkozás, szintén a bőr stabilitásának, rugalmasságának és ellenálló képességének hiányához vezethetnek fiatal korban. A bőr sápadtnak, fáradtnak és száraznak tűnik.

A IGÉNYES BŐR most még intenzívebben védi és ápolja az igényes bőrt. Minden ápolószert kiegyensúlyozott zsír- és nedvességtartalom jellemez, így támogatja a bőr természetes működését. Az igényes bőr még olyan külső igénybevétel mellett is rugalmas és rugalmas marad, mint a száraz levegő, meleg vagy hideg. A hatóanyagok mélyen behatolnak a bőrbe, feltöltik annak nedvességraktárait és stabilizálják védő funkcióját. Az eredmény lényegesen élettelibb, fiatalosan friss és rózsás bőr!

  • Elmúltál 40, esetleg már a pre-menopauza időszakát éled? Láthatóak bőrödön az öregedés finom jelei, a szemkörüli szarkalábak, az orr-ajak barázda jól látható, a homlokon egy-két ránc, esetleg az orr felett is látható ránc, az arcél veszített feszességéből?

Elérkezett az anti-aeging termékek használatának kora. Érett bőrtípus esetén a Mature Skin termékek kerülnek előtérbe, kiegészítve egy-két minden bőrtípus számára használható termékkel kiegészítve.

Tökéletes életkor-kezelés az érett bőr számára

Mert az egyedülálló, luxus öregedésgátló termékcsalád az érett bőr testre szabott ápolási megoldása. A nagy teljesítményű, természetes összetevőkre épülő, amelyek optimálisan kölcsönhatásba lépnek a legújabb technológiákkal, az innovatív ápolórendszer nem hagyja figyelmen kívül a bőröregedés egyetlen jelét sem. Nem mindegy, hogy ráncokról, sápadt bőrről, rugalmasságvesztésről vagy pigmentfoltokról van szó: AZ ÉRETT BŐR aktiválja a bőr természetes megújulási folyamatát és optikailag elfedi az apró foltokat. Abszolút anti-aging ápolási élmény – a fiatalos, friss, ragyogó arcbőrért és a feszesebb, egyenletesebb bőrért!

Anti aeging bőrápolás megkoronázása a dupla hatás elérése érdekében.

LUXUS GONDOZÁS A PLATINUM CARE az öregedésgátló ápolás fényűző csúcspontja és az extra osztály abszolút kényeztető élménye!

Az anti-aging kutatások legújabb eredményeinek köszönhetően az örök fiatalság úgymond elérhető közelségbe kerül, mert a PLATINUM CARE egy egyedülálló bőrfiatalító kezelés. A legmagasabb szintű luxusápolás már az első alkalmazással megtapasztalható: A bőr megérzi az innovatív Platinum MP Complex egyedi hatását – amely a ritka és nagyon értékes alapanyagon, a platinán és a természetből, biotechnológiából és szintézisből származó legmagasabb minőségű hatóanyagokon alapul. , melyek biztosítják a maximális bőrregenerációt biztosítják, ápolni. A PLATINUM CARE kettős öregedésgátló hatással győz meg: A bőrfelület azonnal láthatóan kisimul, és egyben hosszú távú mélyhatás érhető el a bőrszövetben. A fényűző textúra és az elegáns illat a bőrt és az érzékeket is kényezteti.