Barion Pixel

Kezelés, rituálé, élmény…és még pár dolog

Kezelés, rituálé, élmény…és még pár dolog 300 400 AZ ARCÁPOLÁS MŰVÉSZETE
Mit várhatsz tőlem, a kozmetikusodtól?

Van aki emlékszik rá (velem együtt), hogy a ’80-as években milyen hangulat volt egy kozmetikában? Volt, hogy ültünk egy kissé imbolygó galérián, szépen sorban és vártuk, hogy sorra kerüljünk. Láttuk a mellettünk “szépülőket”, emlékszem én kissé zavarban is voltam – talán nem egyedül-, hogy ki lát engem, vagy épp kit látok én.

Ma mindenki úgy véli, hogy az adott hatóanyag ilyen vagy olyan bevitelén túl, élmény sőt rituálé legyen az az idő amikor vele foglalkozunk, mi kozmetikusok. Ahhoz hogy ezt az élményt nyújthassam, úgy rendeztem be a kozmetikámat, hogy az ott töltött idő végén érezd hogy valamennyi érzékszervedre hatottak az illatok, az érintés (masszáz és a csendes környezet is. )

Valamennyi kezelési rituálé eredményességét a Janssen Cosmetics biztosítja a legfrissebb tudományos eredményeket felvonultató hatóanyagaival, melyeket ötvözöm a folyamatosan bővülő gépi kezelésekkel, azonban az érintés erejét épp ennyire fontosnak tartom. Az Adrienn Feller illóolajak, eszenciák és arcolajok együttesen megadják azt a finom burkot, mely Téged, mint vendéget kiemel a rohanó napodból.

Várlak szeretettel, szépülj nálam!